Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Akinek nem kompatibilis az...

Akinek nem kompatibilis az autója az e10-el vagy OT-s kocsival jár, azok azóta csak 100ast tankolnak?

Figyelt kérdés
Valamint kíváncsi lennék arra is, hogy akinek régebbi 2t enduroja van (tuareg, dt lc2, kmx stb.) az mit tankol?

2022. máj. 12. 10:23
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

És mi van az ethanolban, vagy benzinben, ami rothadásnak indul?

Majd mondom apámnak, hogy ideje meginni a több éves pálinkákat amit főzött, mert be fog rohadni. 🤣

2022. máj. 13. 12:31
 12/15 anonim ***** válasza:
100%

Tudatlanságotokkal ne kérkedjetek...

[link]

[link]

2022. máj. 13. 15:33
 13/15 anonim ***** válasza:

Tapasztalatlanságoddal ne kérkedj.

Ezek a problémáink megvoltak 90-ben is a simsonokban és etz-kben is. Az ethanol esetleg rátesz egy lapáttal. Hányszor pucoltam haveroknak akkoriban “öregapám 10 éve rakta le” motort.

2022. máj. 13. 16:03
 14/15 anonim ***** válasza:
Csak most nem 10 év alatt, hanem elég pár hónap. A százasbenzinbe' más fajta alkohol van, és jobb az adalékolása is, ezért sokkal kisebb ez a jelenség.
2022. máj. 13. 21:46
 15/15 anonim ***** válasza:

Szerintem akkor sem kellett 10 év, csak én azért nem tapasztaltam meg, mert nálam 1 hete sem állt a motor. -20 fokban is mentem vele.

Viszont tipikusan a zöld belekövült vacakkal már akkor is találkoztam, amit az első videóban mond a fickó.

2022. máj. 13. 22:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!