Budapesten melyik autós iskolát ajánlanátok ilyen feltételekkel?
14. ker-ben élek, 8-ban dolgozom, szóval ennek a vonzáskörzete lenne jó, munka mellett a nagyon külső kerületeket nemigen tudnám megoldani (nyilván azért belvárosból sok minden elérhető).
Nem rohanok sehova, de azért jó lenne, ha nem fél évet várnék az oktatóra, meg a felesleges lehúzást szeretném elkerülni (de inkább választok drágább helyet, ha ott normálisak, szóval nem a legolcsóbbat akarom megúszni).
Illetve nőből vagyok, eléggé el tudok bizonytalanodni, ha elrontok valamit, szóval mindenképp olyan hely kellene, ahol türelmes oktatóhoz jutok, a dühöngéstől csak kiborulok és elbőgöm magam és még többet hibázok :'D
Netes vélemények alapján a likedrive-ot és a dekmárt néztem. Én az utóbbi felé hajlok, de nem tudom, hogy a 60% körüli sikeressègi mutató pl. mennyire jó. Meg olvastam olyat is, hogy oktatóhoz jutni ott nagyon nehéz.
Minden javaslatot és tanácsot szívesen veszek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!