Hogyan lehet menet közben, 20-30 km/h-s sebességnél lefulladni?
Köszönöm a választ.
Hogyan tud leállni a motor menet közben? És ha leáll miért nem lehet sebességbe tenni?
Ha belerakod vagy benne hagyod hatodikban és úgy lelassitasz 20-ra akkor persze hogy lefullad, de már ötösben is lefullad, de lehet már 40-nél is lefulladhat hatosban, ha éppen emelkedőn is vagy.
Persze ez a manuális váltokra vonatkozik, az automatás teszi a dolgát.
Vasúti átjáró előtt kell berakni megfelelő sebességbe az autót ha szükséges és nem közvetlenül már a vasúti átjáróban.
"Hogyan tud leállni a motor menet közben?"
HA váltasz és benyomod a kuplungot akkor leállhat.
Ezt érted te???
5: Miért kell kiforgatni a kérdést és a kérdezőt hülyének nézni??
Aki érti a kérdést az tudja miről van szó.
azt hiszem itt félre értések történtek
arra gondolt, hogy ötödikben megy és lelassul akkor 30 kmhnál elkezd rázni és 20-nál lefullad viszont ilyenkor rángatni fog ha nem nyomod be a kuplungot gyorsan hogy üresben guruljon, viszont a fékvákum nem megy kéziféket illene berántani de akkor meg oldalra farol kicsit Xd
Köszönöm a válaszokat.
#3: Igen, vasúti átjáróban is mondta. Meg kanyarodás közben is. Meg kereszteződésen áthaladva is. Meg dombra felfele menetnél sem ajánlotta, inkább menjek lassabban abban a fokozatban amiben odaértem az emelkedőhöz.
#5: Ez nekem szólt? Ha igen, akkor nem értem, mivel nincs értelme.
#7: Ki gondolt erre? Én? Én nem erre gondoltam, hanem hogy gyorsításkor nem szabad sebességet váltani.
hanem hogy gyorsításkor nem szabad sebességet váltani.
előzésnél muszáj, 5ösböl az életben nem előződ meg 3-asba vagy 2-be vissza és tiltásig...de forgalmin nem kéne előzni lol
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!