Vezetni tanulok.eddig egész jol ment, de tegnap nagyon pocsék volt. Hogyan lehetne ezen javítani?
Egy ideje csinálom a jogosítványt. Nemrég lett meg a kötelező kilóméter. Az esetek többségében jól megy, de a tegnapi pont nem egy olyan nap volt, nagyon elkeseredtem miatta. Egy ideje már oktatóm is mondja hogy látszik a haladás,már csak egy kis gyakorlás kell 1-2 dolog miatt és lassan vizsgázhatok. De tegnap valamiért feszült voltam, nehezen koncentráltam, nem igazán éreztem azt amit eddig, hogy na ebből már lehet valami. Ez kicsit elvette a kedvem az egésztől. Máskor is volt már ilyen de akkor még nagyon az elején voltam, most meg már a plusz óráknál tartok.
Van valami tippetek erre? Esetleg mással is előfordult ez jogsiszerzésnél? Mások történeteit is szivesen meghallgatnám erről, hátha segítene :)
Hozzátenném, jogosítvány után, már rutinosan is vannak ilyen helyzetek. Nekem vannak ilyen napok, amikor egyszerűen érzem, hogy nem lenne szabad autóba ülnöm, mert kevésbé megy a vezetés kevésbé tudok figyelni.
Vagy ott van csomó dolog, rohadt meleg van, fronthatás van. Ez ilyen, meg kell szokni, hogy vannak rossz napok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!