Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Szerintetek mit tegyek?...

Szerintetek mit tegyek? Vezetni járok de ez már sok.

Figyelt kérdés
Csinálom a jogsit.29 óránál tartok jelenleg.Az y-t még tudom hogy gyakorolnom kell meg a hátramenetben derékszögben parkolást.Néha megfeledkezem róla hogy a kéziféket kiengedjem.Ennyi hibám van.Erre ma mikor megkérdeztem az oktatót hogy szerinte hány plusz óra kellesz még erre közölte hogy kb 70 de talán kevesebb.Magyarán 100 óra lenne a vége.Én ezt marhára nem tudom elfogadni.Azért érzi az ember hogy valami megy vagy nem megy.Kizártnak tartom hogy nekem ennyi plusz órára lenne szükségem.Azt mondta 50-60 óra az átlag.Azért nem hinném hogy az emberek nagy része 20-30 órát venne pluszba vagy még ennél is többet de javítsatok ki ha ebben nincs igazam.Azt még elfogadtam hogy sokszor degradáló megjegyzéseket tett.De ezt nem fogom lenyelni hogy közel fél milliót kifizettessen velem pluszba.Kihez forduljak? Vagy egyszerűen váltsak oktatót? Vagy pl plusz 10 óra után mondjam neki hogy nem jövök többször írjon ki vizsgára?

2022. máj. 3. 13:47
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
94%
ha nem vagy vele megelégedve, keressél másik oktatót
2022. máj. 3. 13:52
 2/14 anonim ***** válasza:
61%
Szerintem mond meg neki amikor készen állsz a vizsgára, hogy te márpedig vizsgázni akarsz menni és kész. Abból amit leírtál, szerintem az most van. Kéziféket ne húzd be és akkor átmész. Persze, ha emelkedős helyen laksz vagy vizsgázol, akkor érdemes még gyakorolni, pár plusz órát venni, de különben csak ne húzd be a kéziféket vizsgán és kész.
2022. máj. 3. 14:06
 3/14 anonim ***** válasza:
71%
Szerintem 1re inkább lehúzásra mennek ezek a f@szok, türelmük meg nincs.
2022. máj. 3. 14:18
 4/14 A kérdező kommentje:
Nekem is gyanús hogy csak a lehúzásra megy ki a dolog.Kb 2 hete azt mondta hogy lassan majd kezdjük a vizsgára felkészülést.Na most ha én annyira szarul vezetek hogy nekem még 60-70 plusz órára lenne szükségem akkor ezt miért mondta? Vagy a lassan neki azt jelenti hogy hónapok múlva? xd
2022. máj. 3. 14:38
 5/14 anonim ***** válasza:
92%

2 fajta oktató van. Az egyik aki szereti a munkáját és az eredményeket. A madik meg aki csak a pénzre megy. Lehet tippelni, hogy ő melyik.

Szerintem is keress másik oktatót. 1-2 plusz órát nyilván vesz az ember csak hogy biztosra menjen. De 70et? Ott nagyot néznék az oktatóra és megkérdezném tőle, hogy miért nem a minőség a fontos a mennyiség helyett?

Esetleg kérdezz rá, hogy milyen arányban mennek át a tanulói. Én akkor váltottam mikor az előző azt, mondta hogy 10ből 5. A másik oktatóm meg azt mondta, hogy 10ből 8-9 elsőre.

2022. máj. 3. 14:47
 6/14 anonim ***** válasza:
12%
15 óra után jogod van a forgalmi vizsgára csak úgy szólok. Az nem számít ő mit mond..
2022. máj. 3. 14:47
 7/14 Andizsuzsi ***** válasza:
94%

"15 óra után jogod van a forgalmi vizsgára csak úgy szólok."

29 lesz az.

2022. máj. 3. 15:01
 8/14 anonim ***** válasza:
100%
Emberünk nem kicsit mohó, ha beéri 15-20-al akkor lehet annyiban is hagytad volna a dolgot.
2022. máj. 3. 15:45
 9/14 anonim ***** válasza:
68%
Tudnék amúgy ajánlani jó oktatót, csak az neked nagyon messze van sajnos (Pesten).
2022. máj. 3. 16:23
 10/14 anonim ***** válasza:
100%
#9 honnan tudod, hogy a kérdező hol tanul?
2022. máj. 3. 18:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!