50-es papírral hogyan lehet nagyobb motort hajtani? Vagy ez régen működött csak?
Nagyon vonzó, hogy egy 50-es motor után szinte semmit nem kel fizetni, csak kgfb-t.
Viszont az erőt, hangot kevéslem.
Régen olvastam olyanokat, hogy 80-as vagy 125-ös motorokat is árultak 50-es papírral?
Ez még létezik? Illetve ha igen, melyik tipust érdemes megvenni, amivel nehéz lebukni?
Levizsgázol és akkorát veszel amilyet akarsz.
VAgy az már nem megy a vizsga?
Olyan motorokat vettek, amikből volt 50-es és 125ös verzió is és csak sima adásvételit írtak, mint 50-es motorokra.
Kockázat 2 féle van ezzel kapcsolatban:
1: ha rendőr nem hiszi el, mert valamiért megállított, hogy 50-es, akkor kötelezhet KPM vizsgára, ha itt lebuksz (ami ugye 100%), akkor bírság és eltiltás.
2: baleset esetén a fentiek+a biztosító nem fizet kárt+okirat hamisítás
Még létezik ilyen, de valószínűleg inkább a vízhűtéses vonalon .Vannak 50-es motorok, amire tudsz venni 70-es , 80-as hengert.
Az én Apriliám, is ezzel a blokkal készült, de tették Derbi-be, Rieju-ba, Gilera-ba stb, de láttam már eleve így átalakított eladó motort is. Persze számítani lehet arra, hogy a főtengely hamarabb megadja magát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!