Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Suzuki Swiftben (1.0, 2000)...

Suzuki Swiftben (1.0, 2000) van lendkerék?

Figyelt kérdés

2022. ápr. 29. 19:41
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Igen van. Ugye nem kevered a kettőstömegűvel?!
2022. ápr. 29. 19:42
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Minden autóban van.
2022. ápr. 29. 20:00
 3/9 anonim ***** válasza:
Van benne.
2022. ápr. 29. 20:30
 4/9 A kérdező kommentje:
Nem keverem, a kettősek főleg dízelekben vannak, talán néhány újabb vagy régebbi benzinesben is
2022. ápr. 29. 20:55
 5/9 anonim ***** válasza:

A kérdést sem igazán értem. Az önindító vajon mit forgat meg, hogy beinduljon a kis szuszka? :)))

Természetesen a lendkereket... de elárulod miért kérdezed?

Mert láthatóan fogalmad sincs hogy működik az autó.

2022. ápr. 29. 21:02
 6/9 A kérdező kommentje:
Tévedsz 5-ös, részben tudom hogy működik az autó, és egyre jobban meg is tanulom, de vajon nem ezért is van ez az oldal hogy lehet kérdezni? Honnan kéne mindent tudnom? Nem muszáj ám válaszolni! Lehet annyit is írni, hogy igen van. Nincs szükség körítésre, vagy negatív megjegyzésre
2022. ápr. 29. 21:14
 7/9 anonim ***** válasza:

Nem volt negatív megjegyzés. Csak ez annyira alapszintű dolog volt, hogy feltételeztem valami mélyebb gondolat van mögötte. De ezek szerint nem...

Bocsi, legközelebb figyelmen kívül hagyon az ilyen kérdéseket mert csak trollkodás....igazad van. ehh....

2022. ápr. 29. 21:31
 8/9 anonim ***** válasza:
100%

Minden belsőégésű motor igényel lendkereket, ugyanis az egyenlőtlen járást ez simítja. A lendkerék súlyánál fogva forgási energiát tárol, amelynek egy része holtütemben kerül felhasználásra. Csak így lehet hatékony a dugattyúk egyenesvonalú mozgásának forgómozgássá történő átalakítása.

Szemléltetésképp ugyanis gondoljuk meg, amikor a dugattyú a felső vagy alsó holtpontban van, a hajtókar középvonala épp átmegy a főtengely középvonalán, azaz nincs erőkar, így nyomaték sincs.

2022. ápr. 29. 22:18
 9/9 A kérdező kommentje:
Értem! Köszi 8-as!
2022. ápr. 30. 16:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!