7 hónapos gázolajtól néha lefulladhat egy TDI Ford focus2?
Figyelt kérdés
1 hete a kocsimba öntöttem egy szeptemberi 30l kannnás mol gázolajat és tegnap óta néha kettesbe leváltok és kanyarban lefulladok utána várnom kell 2 percet és csak akkor indul be, egyszer alapjárat ingadozott 1 percig. Ez lehet gázolajtól vagy szerelő, ha járt már valaki így a válaszát előre köszönöm ?.2022. ápr. 28. 19:07
1/8 anonim válasza:
Lehet de nem biztos. Több mint fél év alatt leüllepszik az alján a trutyi és benyeli a motor. De akármi is, szerelőhöz kell vinni. Attól nem fog megjavulni hogy "friss" gázolajat tankolsz rá.
2/8 anonim válasza:
Ha előtte is használtad a kocsit és nem tapasztaltál ilyet, akkor jó eséllyel a gázolaj okozhatja (de lehet véletlen egybeesés is). Tényleg vidd el szerelőhöz, ha 2 percig nem indult újra, akkor valószínűleg tárolt hibakódot is, abból talán lehet következtetni arra, mi okozza a problémát.
3/8 anonim válasza:
Attól biztos nem , más baj lesz ott.
4/8 A kérdező kommentje:
Tiszta gazolaj nem volt leulepedes,friss a szűrő is,nem füstöl, ugyanúgy húz, nem volt hibakód, csak néha leáll, szerintem valami kábel, csak ijesztő egybeesés, jovoheten elviszem, bár szerintem ha gázolaj nagy hibát okozna akkor nem csak néha produkálná, de kitudja.
2022. ápr. 28. 21:13
5/8 anonim válasza:
Engine Malfunction hibaüzenet kiséretével áll meg az autó?
6/8 A kérdező kommentje:
Nem ír ki semmit a kijelzőre és a hibatárolóban sincs semmi, olyan mintha hirtelen nem kapna üzemanyagot, lefullad mint amikor gyorsan engeded fel a kuplungot.
2022. ápr. 29. 18:16
7/8 A kérdező kommentje:
A nagynyomású szivattyú tesztelve az jó, eddig ennyit nézett még a szerelő, lehet villamossagi szakemberhez kell vinni azt mondja.
2022. ápr. 29. 18:18
8/8 anonim válasza:
csinált már nekem is ilyet, de nekem volt hibakód is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!