Kismotoros AM jogosítvány szerzésnél van rutin+ forgalmi vizsga?
Figyelt kérdés
Ma voltam rutin gyakorláson, viszont nem tiszta a dolog. A rutin vizsga után van még forgalom is? (Életemben nem láttam még kismotorral forgalmi vizsgázni bárkit is :D) Esetleg aki nemrégiben csinálta, nektek hogy volt? A válaszokat előre is köszönöm!2022. ápr. 24. 19:45
2/3 anonim válasza:
Én ugyan nem Am-eztem soha, de láttam, hogy történik, amikor csináltam az egyéb A-s jogsijaim.
Van rutin meg van forgalmi vizsga is. Azt hiszem könnyebb/rövidebb, mint a többi A-s vizsga, de nem tudom a pontks különbségeket. Amúgy meg ha most kezdtél el járni rá, kérdezd meg az oktatód :p
3/3 A kérdező kommentje:
2. Igen, mindenképp megkérdezem, de törte a fejem és este már nem hívom fel az oktatót. Gondoltam, addig rákérdezek itt. Köszi a segítséget!
2022. ápr. 24. 22:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!