Első generációs (2001-től) Honda Jazz-hez hasonló méretkategóriájú, de hasonlóan tágas autók?
Tágas?
Egyszer beleültem szalonban. Az egy igénytelen belsejű kisautó. Kis túlzással ingyen nem kéne. ( Na jó asszonynak odaadnám )
a Honda jazz a legtágasabb kisautó, anno igy jelelmezték a korabeli tesztekben,
Tehát nehéz vele versenyezni, talán meglepő de a skoda fabia ami még tágas a méretéhez képest, de ott meg a müszaki tartalom gyengébb
Esetleg még a Toyota yaris az ami majdnem olyan tágas minta jazz és megbizhatóságban se marad el tőle.
Még ami szóba jöhet aza ford fusion, mert nagyon tágas belül, magas építésű igy könnyű ki be szállni. Bár a megbizhatóság terén azért a ford közel sem hozza egy japán autó szintjét, főleg nem öregen
#6 A Merci... nem akarok én magamnak rosszat :) Esetleg B osztály
Audi A2 felett meg már eljárt az idő, foszlik műszakilag és belül elég rendesen. Voltam A2 csoporttag, mindig volt valakinek valami kínja a kocsijával...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!