Tegnap elkezdett kopogni a kocsim hatulja(futomu), ma felkene menjek pestre es vissza ez durva 480km... belevagjak igy?
Figyelt kérdés
2022. ápr. 22. 06:53
1/7 anonim válasza:
Szemrevételezd a rugókat nincsenek e eltörve. Azzal necces. Amúgy én elindulnék. Hány ember jár kopogó recsegő futóművel hónapokon/éveken át el sem tudod képzelni
2/7 A kérdező kommentje:
Nincs torve semmi, elindultam
2022. ápr. 22. 07:23
3/7 anonim válasza:
Valószínűleg valamelyik lengőkar szilentje elfáradt.
4/7 krwkco válasza:
Nincs semmi a csomagtartóban? A hátsó ülés támlája rendesen be van pattintva a helyére? Az első ülések alatt nincs semmi nehéz fémtárgy? (Pumpa, ilyesmi,..)
Ezek is nagyon becsapósan zöröghetnek.
5/7 anonim válasza:
Nekem a lengéscsillapító csinálta a kopogást, pedig 3 éve cseréltem, és nem is gagyi, az olajat se nyomta ki. Lehet szétesett benne valami, mert mintha a szárnak lett volna egy kicsi holtjátéka mikor nyomtam befele. Csak rossz úton lehetett hallani, városban. Országúton semmi.
Cseréltem, azota csend van.
6/7 anonim válasza:
Valami szilent lehet, nyugodtan útnak indulhatsz.
7/7 A kérdező kommentje:
Koszi a valaszokat, felertem pestre, gyorsabb 90es temponal teljesen megszunt a kopogas, lassabb temponal lehet hallani, szerdara kaptam futomuveshez idopontot
2022. ápr. 22. 11:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!