Lezárt a központi zár úgy, hogy jár a motor. Pót kulcs nem nyitja az ajtókat. Mit tegyek, az ablak törésen kívül?
Szerintem mire ezekkel a módszerekkel kinyitod, ráadásul levered a fényezést akármilyen óvatos vagy...
Gondolom MK6 Fiesta, na ennél már olyan illesztések vannak, hogy nem fogod elkapni a bowdent. Az ajtót pedig én nem feszegetném.
Közeli bontót hívd fel, hogy mennyiért van a C és D oszlop közötti üveged. Nekem is ilyen autóm van, ha velem lenne ez és nem lenne meg a pótkulcs, akkor azt vágnám be.
Azért azt, mert azt könnyen be tudod ragasztani magadnak, ha van egy kis műszaki érzéked. Nincs benne fűtés, szépen kiadja mindenhol a hézagokat a körülötte lévő karosszéria.
"a C és D oszlop közötti üveg."
Ez nagyon jó ötlet. Még az is lehet, hogy egy acéldróttal sérülés nélkül ki tudod vágni. Pl. egy olyan spirálfüzet spiráljával, amiben burkolatlan vékony acélhuzal van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!