Ezt én nem bírtam végigolvasni, borzalmas, ez ironikus kamu hirdetés, vagy tényleg ennyire gyökér?
2022. ápr. 19. 16:01
1/5 krwkco válasza:
Szerintem nem feltétlenül az. Csak a második szónál elromlott a space a klaviaturáján és - jellel helyettesítette. Soremelés meg egyáltalán nincs, mint oly sok más embernél. :-)
Ha ezektől eltekintünk, akkor egy szófosó valaki, aki mindent leír, anélkül hogy átgondolná.
De egyértelműen közli az igényeit és az autó hibáit.
Hogy a gép megér-e egymilliót, arról fogalmam sincs. Ha valakinek ilyen Audi kell, az biztosan tudja. Mindenesetre a fickó nem lesz egy egyszerű tárgyalópartner, az sejthető. de ugye nem őt kell hazavinni, hanem az autót.
2/5 anonim válasza:
Szerintem sorban állnak nála az érdeklődők. Az nekem kicsit vicces, hogy neki vannak fenntartásai a szervizzel kapcsolatban. Ugyan soha nem adtam el kocsit, csak vettem használtan, de úgy tudom elképzelni, hogy vevőként izgat az, hogy mennyire megbízható az, aki átnézi. Eladóként legfeljebb azt mondom, hogy bocsika, akkor nem lesz üzlet.
3/5 anonim válasza:
Egy V motor mindenképp megéri megvenni!
Más portékáját tudná fikázni, de a sajátján a sárvédő nincs lefényezve, meg a lámpáknál mekkora hézag van.
lol
Ja, tudom a V6 meg a 3.0 TDI egy jó vétel.
4/5 anonim válasza:
Bödőcsöt idézve "az ékszakai életből ismert vállalkozó".
5/5 A kérdező kommentje:
Jaaj, nekem nem kell ez a kotla, csak tágabb keresési listában volt mint találat...
2022. ápr. 19. 19:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!