Miféle autók megfelelőek a felsorolt személyeknek?
165 cm magas 16 éves lány
175 cm magas 17 éves lány
193 cm magas 17 éves fiú (izmos is)
De basszus, ha fikció, akkor nem tök mindegy milyen kocsi lesz benne? És tényleg, mi a halál köze van az izmosságának az autó típusához? Gondolom nem egy 3 ajtós szekrényről van szó.🤷♂️
Persze olyan információkat nem adsz meg, hogy válaszolni is tudjunk... Egyszerre használják a kocsit? Mennyit utaznak vele? Tesók akiknek csak kell egy közösen megvásárolt, olcsó kisautó? Esetleg egy bulizós, fiatal társaság, akiknek valószínűleg valami nagyzolós autó kéne? Érted mire gondolok?
Attól Tartok valakivel összekeversz. Vagy nem figyeltél múltkor, és nem én vagyok a 22 éves nő (nem lány, mert a lány csak 18 éves koráig lány...), hanem a szereplő a könyvben.
Az izmosságról már regéltem párat. De amúgy nem, nem háromajtós hegyomlás. De a lényeg az, hogy a felsorolt három személy mind saját kocsival rendelkezik.
Ignis? Mert nekem is olyan van, jó kis autó :)
#13 vagyok
akár, bár erősen billegős az ignis, a wagonr stabilabb de az meg nem áramvonalas ezért fogyaszt rendesen. Nekem régi swift van, de a Lianák is nagyon jó autók. Esetleg sx4 de azok 1 milliótól indulnak, ami jó legalább is. Alto, celerio belvárosba tökéletes. Mi maradt ki? Kizashi de az majom banán, legyen pár millió
Ezt a kérdést olvasva én is felbátorodtam, hogy végre felragyoghat a napom! Tudnátok segíteni?
Milyen autót ajánlanátok nekem, a releváns infók a következők:
45-ös a lábam, és Bruce Willis-esen kopaszodom!
Jah és, hogy mire használnám?
Közlekedésre, és leginkább közúton!
Előre is köszönöm a segítő szándékot!
#18-as!
Ócska kérdésre, csak ócska választ lehet adni! Jelentgess nyugodtan, ha ettől megnyugszik a mimóza lelked! Legalább az adminok is körbe röhögnek, a "szakmai" kérdésedet látva!
Figyelj, nem tudom hány cm magas vagy. De próbálj meg egy ilyenbe beleülni. Na akkor majd TALÁN érted a lényeget.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!