Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Hogy lehet hogy a Honda...

Hogy lehet hogy a Honda pcx125 1.150.00ért a Malaguti mission125 pedig 1.500.000ért kapható?

Figyelt kérdés

Illetve a Malaguti fogyasztása 3,9L a Hondáé pedig 2l

Hogy lehet hogy ennyire aránytalan a két ajánlat? A PCX szerintetek is jobban megéri? Köszi

2022. ápr. 15. 15:52
 1/3 anonim ***** válasza:

Fogalmam sincs, miért ilyen drága. Azt sem értem, hogy egy 4T 125-ösnek hogyan lehet 3,9 a gyári fogyasztása. A 300-asom fogyaszt 3,5-öt nagyjából.

Szerintem sokkal jobban megéri a pcx, igen.

2022. ápr. 15. 16:02
 2/3 anonim ***** válasza:

Biztos meg van az oka hogy annyi.

Akkor a Vespa 50-es hogy lehet 1.5 milla.??

Vespa Sprint 50 S E5 2022

[link]

2022. ápr. 15. 16:57
 3/3 anonim ***** válasza:

Mert az 2 ütemű és Vespa, ami a robogók Apple-je.

Körtét hasonlítasz Almához :)

Amúgy kicsit utánanéztem, és lehet az árkülönbség egy része annak betudható, hogy a PCX-et Indonéziában rakják össze olcsó munkaerővel, onnan hozzák be ide, míg a Malagutit Bolognában, ahol nyilván sokkal több a munkások órabére. Gondolom a váltásnál is bukunk. 27 millió IDR a kinti ára a PCX-nek, ami 650 ezer forint. A Mission 125 ára 3690 EUR, ami a jelenlegi, borzalmasan gyengélkedő forint miatt kb 1,4 millió forint átváltva.

Talán ez 2 fő oka a dolognak.

2022. ápr. 15. 20:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!