Dobozos vagy kisbusz?
Figyelt kérdés
Szeretnék egy autót, amivel akár ágyak, szekrények, kanapék mozgatása is megoldható. Fiat Doblon gondolkodtam, csak nem tudom, hogy elférnek-e benne ekkora kategóriájú dolgok. A másik opció talán egy kisbusz lehetne, abból pedig a Fiat Scudo(2006 utáni) kategória.2022. ápr. 10. 13:49
1/4 anonim válasza:
Mégis mi azt honnan tudjuk hogy mekkora az ekkora kategóriájú dolgok.
Teher autót mindíg a fuvarnak veszünk.
Tehát meg méred mekkorát akarsz szállítani és olyan rakfelületet keresel amin elférnek ezek, vagy egy kicsivel nagyobbat.
2/4 A kérdező kommentje:
Onnan, hogy az előző mondatomban írtam le, hogy milyen dolgokra gondolok? Gg
2022. ápr. 10. 14:27
3/4 anonim válasza:
#2 Valóban? Mert az ágyak, szekrények, kanapék szerinted szabványméretűek? Egyetlen méret létezik belőlük és ezért nekünk tudnunk kéne, hogy te mégis mekkorára gondolsz?
4/4 anonim válasza:
#4 "Kiinduló alapnak szántam, nem pontos méretekre lenne szükségem"
A valóság viszont az, hogy a fuvarozásban nagyon sokszor pontos méretekre van szükség, mert sokszor apróságokon, pár centin múlik, hogy befér-e valami a csomagtérbe, vagy sem. Erre nincs általános válasz.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!