Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mekkora kárt tehet az autóban,...

Mekkora kárt tehet az autóban, hogy rákötöttem egy bérelt utánfutót és kiégetett benne egy biztosítékot?

Figyelt kérdés
Bérelt utánfutó valószínűleg zárlatos lehetett és szinte cseppfolyósra égette az egyik piros 10-es biztosítékot. Az autón nem működik a műszerfalvilágítás, a helyzetjelző, és a ködlámpa, valamint az a sípoló hang amit ki kell adni neki ha rajta marad a világítás. Ilyenkor vajon csak a biztosíték sérült vagy történhetett nagyobb kár is?

2022. ápr. 9. 10:20
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Tegyél bele másik biztositékot, az utánfutót meg addig ne dugd össze amíg ninvcs megcsinélva.
2022. ápr. 9. 10:27
 2/6 A kérdező kommentje:
Várok jelenleg szakemberre, mert úgy beleégett hogy nem jött ki magától, én meg feszítgetni nem merem, az utánfutót vissza vittem, nem is akartak foglalkozni a problémával, az biztos hogy onnan soha többet nem bérlek. Ráadásul friss műszakis is volt a futó, bár tudjuk manapság hogy működik a műszaki sok helyen...
2022. ápr. 9. 10:30
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Kizárt hogy a biztosíték " úgy beleégett".

Az kiég , kiolvad és kész.

Lehet hogy erősebben kell megfogni, de kijön.

2022. ápr. 9. 11:51
 4/6 anonim ***** válasza:
Erre van a biztosíték. Annak ki kellett volna olvadni egyből, azzal is lehetett valami gond. Utánfutót megcsináltatod, biztosítékot kicseréled és mehetsz tovább.
2022. ápr. 9. 13:02
 5/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a megnyugtatást, az autószerelő azzal ijesztgetett(nem villamosságis) hogy lehet össze van égve az összes kábel és ki is gyulladhat az autó. Kérdeztem is magamban hogy akkor minek a biztosíték, de köszönöm hogy meglettem erősítve, megy a zöld mindenkinek.
2022. ápr. 9. 13:22
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
A biztosítéknak ez a dolga, elolvad, nem sérül más áramköri elem. Ha gyenge az ujjad hogy az olvadt biztosítékot kiszedd, akkor egy sima fogóval húzd ki külön külön a lábait, majd rakj bele egy újat
2022. ápr. 9. 19:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!