Hogy bikázzam meg magam?
Meg oszt mégis miből gondolod h9gy az aksival van baj.
Ha viszont tényleg csak az a baj, akkor told be. Már toltam be egyedül is autót, 2 csak meg oldanátok. Ketten megszaladtok vel, te a nyitott ajtónál tolod, oszt mikor már elég gyors, beugrassz, 2-es, kuplung fel oszt kész😂
" Az szimpatikus töltés -negatív "
" Szóval nekem lehet magam buktatni h pl ha + rá súgom akk elindul? ""
Te nem magyar vagy hogy ilyen fogalmatlanul írsz???
Segítő valaszokat vártam! Na de rakerdezek akkor! 21. Századról hallottatok már? Vannak power bankok amik usb csatlakozó alá. Telomat töltik van benne +ba lampa meg tud bikazninis 20- 30 ezerer venni lehet már ilyet viszont vannak komolyabb eszközök is.
Tipikus magyarok vagytok ha segítség kell akkor az néma. Gúnyolódna as na az megyén ezerrel , szóval ilyenekre gondoltam. Nem tudom mennyire hatásosak. Nem vicceltem és részeg sem voltam, csupán pár sort, bort, meg egy kis vodkát gurítottam le, tudom kresz nem engedi, de ennyi tol meg simán lehet vezetni , mindenki vezet, most hideg idők vannak nehogy már gyalogoljunk! Meg hat na írtam h buli, ki vagyunk rittyentve na.
Nem értek az autókhoz más területeihez értek de autókhoz nem soha nem robbantam le (vagy épp most a valaszaitoktol fel) ezért tenyleg nem tudom melok melyik töltés de nezek majd nem videot meg power banknak amibe van bikazo csak van használati utasítása de gondoltam megkerdezem tőletek. Na szóval szépen szatokba ragtam mindent mint a babaknak bas**ki, szval milyen onbikazot ajanlottok? Jok ezek a power bank bikázók? Vagy felesleges pénzkidobás? Erre vagyok kivancsi. Szval innen gondoltam az áramot a 21. Századba széptestvérem!
(2-es)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!