Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Alumínium felniröl,a féltengel...

Alumínium felniröl,a féltengely zsírba rakódott fekport mivel lehet szépen eltüntetni? Eldurrant a féltengely gumi és a fèkpor sok helyen " beleègett " a zsírba.

Figyelt kérdés
2022. ápr. 8. 21:02
 1/7 anonim ***** válasza:
A probléma ismerős . Használj benzint vagy gázolajat , ecsettel szépen el lehet távolitani . Aztán egy rongyal át törlöd . Ahol egy kicsit makacsabb a ráégett zsír , ott fémforgácsos gyapottal ovatosan dörzsőld . ezt a gyapotot a konyhai tisztitóknál keresd . Ez egy henger alakú puha valami , általában valami mososzerrel is beitatják de azzal ne foglalkozz . Remélem nálad is bevállik a modszerem .
2022. ápr. 8. 21:45
 2/7 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszi. Arra a drót szerű valamire gondoltál? Páran a hidegzsiroldot mondták h még az lehet jó.
2022. ápr. 8. 22:18
 3/7 anonim ***** válasza:
Bocsi , én arra gondoltam , hogy minél olcsobban ki jöjj belöle . A hídegzsíroldóval csinálod akkor kötelező a gumi kesztyű.Bár van némi fenntartásom a hídeg zsíroldóval . Nem találom a legjobbnak . A fémgyapot amiről írtam nem olyan amire gondolsz , az dúrva , olyan vékony fémforgácsból áll mint a hajszál szinte . Nagyon puha és kis guriga. Az aluminiumnak nem jó a vastagabb mert össze karcolja és csunya lesz . Ha már csinálunk valamit az vagy legyen jó vagy neki se álljunk . A konyhai tisztitó szereknél megtalálod ezt a csunya vasgyapotot.
2022. ápr. 8. 22:43
 4/7 anonim ***** válasza:
Szerintem szedd le róla a zsírt is, ne akard csak a fékport a zsírból kiszedni.
2022. ápr. 9. 00:04
 5/7 A kérdező kommentje:

Köszönöm. Ilyesmire gondoltál?

[link]

2022. ápr. 9. 14:52
 6/7 anonim ***** válasza:
Nem , nem ilyenre , de te látod , lényeg , hogy leszedje a ráégett zsírt és ne karcolja össze a felületet . Annyit mondott az asszonykám ,hogy már nem lehet kapni . Bocs , ez érzékenyen érintett engem , sajnos téged is bevittelek vele az erdőbe akaratom ellenére . A technikát tudod , keress megfelelő eszközt és jó munkát ! A végén gondolom minden rendben lesz .
2022. ápr. 9. 16:04
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszi szépen a segítséget
2022. ápr. 11. 19:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!