Ha lekötöm az aksi negatív pólusát, akkor a pozitív sarut rajta hagyhatom?
Figyelt kérdés
Az a lényeg h ma ne induljon el az autó. Elég ha lekötöm a negatív sarut?2022. ápr. 8. 12:09
21/32 anonim válasza:
Ha nem 54 lenne, akkor azt mondanám add nekem a fuvart, de így lehet nem kérem. 😀
És elhitte, hogy elromlott a kocsid?
22/32 A kérdező kommentje:
Elhitte, látta hogy fordítom el a kulcsot és semmi. Mutattam, h még a riasztó lámpája se ég xd
2022. ápr. 8. 14:55
24/32 A kérdező kommentje:
Meg kell tanulnom nemet mondani, csak nem szeretek konfrontálódni. Meg lehet hogy valamikor nekem fog kelleni tőle valami :P
2022. ápr. 8. 14:59
25/32 anonim válasza:
Mással el tud menni a nő, hogy jut el ahova akart? 😀
26/32 A kérdező kommentje:
Persze, elmenent busszal. Nem volt annyira fontos, tehát azért nem hagytam nagy sz*rban.
2022. ápr. 8. 15:03
27/32 anonim válasza:
Akkor, mehetsz a garázsba visszatenni a sarut, nehogy elfelejtsd és te is otthon maradj ha épp sietnél. 😀
28/32 A kérdező kommentje:
Áhh, mostmár sörözök, majd holnap visszateszem. Garázsban nem lesz semmi baja.
2022. ápr. 8. 15:09
29/32 anonim válasza:
Jó neked, nekem még van egy kis dolgom, de este 7 után én is nyitok egy sört.
30/32 A kérdező kommentje:
Este 7, hu az még odébb van. Néha megéri lazítani.
2022. ápr. 8. 15:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!