Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Hol szoktál autót keresni,...

Hol szoktál autót keresni, melyik weboldalon?

Figyelt kérdés
2022. ápr. 8. 00:07
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Használható.hu a legnépszerűbb
2022. ápr. 8. 00:24
 2/13 anonim ***** válasza:
100%

Hahu.

A mostani autómat meg a facebook-on találtam.

2022. ápr. 8. 06:27
 3/13 anonim ***** válasza:
100%

Használt autót: hasznaltauto.hu

Új autót: az adott márka weboldalán.

2022. ápr. 8. 07:15
 4/13 anonim ***** válasza:
88%
#2 Facebook-on 90%-ban romák árulják a széthajtott sz@rjaikat, sajnos én azt vettem észre, vagy pedig ugyanazok a kocsik vannak fent mint jófogáson, hahun, kocsi.hu oldalon.
2022. ápr. 8. 08:35
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
#4 Igen, ez nekem is feltűnt. Szerencsére nem csak tesók vannak a facebookon. Konkrét típus, konkrét Facebook csoportja. Az egyik tag árulta (nem volt tesó), 6 évet volt nála az autó, a csoportban vissza tudtam követni mindent vele kapcsolatban, át is nézettem, papírjai is rendben voltak. És máshol nem is hirdette az autót.
2022. ápr. 8. 09:55
 6/13 anonim ***** válasza:
100%
Igen, ez nagy előny a facebooknak, hogy meg lehet nézni az eladó profilját. A marketplace keresője kár hogy egy rakás bélsár.
2022. ápr. 8. 10:08
 7/13 anonim ***** válasza:
58%
2022. ápr. 8. 17:15
 8/13 Koaxk Ábel ***** válasza:
79%

Viszont ez is az előny a facen, hogy egyből meg tudod nézni ki az eladó!

Az kellemetlenebb amikor telefonban nem hallod a hangját, aztán odamész egy olyan környékre ahol szíved szerint ki se szállnál!

Én autóhifi ügyben fújtam már így le üzletet!

Felhívott egy vevő jelölt, mondtam neki, hogy délután arra kerülök és beadom az erősítőt! Van egy hülye szokásom, hogy nem gps-el közlekedem, hanem google street view-al megnézem mit kell keresni, és fejben megtervezem előre az útvonalat!

Dunakeszin ami alapból egy szép település, van egy cigánytelep és annak a közepébe kellett volna menni, de a faxi hangjából nem jött le, hogy roma! A kollégák még röhögtek, akkoriban egy BMW-m volt mondták, hogy azt el is bontják ha ott megállok!

2022. ápr. 9. 09:07
 9/13 anonim ***** válasza:
100%
mobile.de
2022. ápr. 13. 16:05
 10/13 anonim ***** válasza:

hasznaltauto.hu

Szinte minden autómat itt vettem / adtam el kb 2007 óta.

2022. ápr. 13. 23:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!