Kezdő vezetőnek kicsi, de szép autó?
A címből is kiderült szerintem: lány vagyok.
Egy kicsi, nőies, fürge autót keresek.
Kezdő vagyok, friss, ropogós jogsival.
Könnyen kormányozható, könnyen parkolható autót keresek, ami megbízható.
Nem hátrány ha mutatós. :D
Max 2 Millióig...
Tudnátok ajánlani?
Fiat 500, nissan micra, toyota yaris, suzuki Swift, Opel Adam, audi a1
Mind kicsi autók, nem fogyasztanak sokat, és általában megbizhatoak is, nem olvastam róluk rossz véleményeket, az relatív kinek melyik tetszik.
És az alfa mito-hoz mit szóltok?
Nekem nagyon tetszik a design, most találtam, főleg pirosban nagyon csajos.
Viszont sokan szidják az alfa romeot. Miért? Megbízhatatlan?
A válaszokért amúgy köszi!
Mert borzaszto sokat eszik, úgy hogy kicsi, meg tipikusan az a *menő vagyok van egy ilyen kocsim* hasonló sztereó tipia kering róluk mint a BMW-sekrol
Exemnek volt alfaja, nem tudom, nekem sose tetszett a designe, de az már relatív vélemény csak
#8: 38 éves férfiként miért nem veszed akkor?
Szerintem az Alfa felejtős, legfeljebb ha újan megveszed pár évig hajtod kategória, pont mint a BMW, csak az alfát jó is vezetni.
Értem, köszönöm.
És amúgy miért mindenki a benzinest ajánlja ? Mármint én teljesen buta vagyok az autókhoz, csak vezetni tudok egy kezdő szinten, ennyi.
Szóval dízelest mondjuk miért ne vegyek? Dízeles kocsin tanultam és mindenki ijesztget, hogy így egy csomót fogok bénázni a benzinessel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!