Kinek milyen benyomása va na következő modellekről? Audi A3 Volkswagen Scirocco illet Opel Atra H cabrio. Mindegyik évjárat 2008-2010 közötti és csak benzines jöhet szóba
"cabrio"
Nem a kupéra gondolsz?
Nekem Astra H van, Z16XER, kupé (GTC), jól ismerem a típust, sokat csináltam, ezért vettem. A VW-ről (beleértve az Audit is) nincs sok jó véleményem.
A3 jó kis autó, bár nekem nem tetszik sem külsőre, sem a sötét beltere.
Scirocco vagizós autó, nem kéne. Kevés is van belőlük, túlárazott.
Astraból cabriót nem vennék; ha szertnék szelet a hajamba akkor MX5-öt vennék, 4 üléses esetén meg C70-et (tudom,ebben semmi sportosság, de nekem az nem szempont).
Opel Astra H TT cabriot neztem bar a Mazdaval is szemeztem de van egy árkeret is
Munkaba jarasra kell egy heten ugy 3-4szer lenne hasznalva korabban skodam volt megbizhato de gyenge motor volt benne
Volvoval nincs tapasztalatom
#1! H Astrából is volt TT (twintop).
Facebookon elég nagy rajongótábora van. Én nem akarok okoskodni, mert konkréten egyikem se volt.
#6 Na ne mondd barátom. Igaz, hogy írtam, hogy jól ismerem a típust, de azért köszönöm a felvilágosítást.
Azért mondtam, hogy talán a kupéra gondolt, mert normális ember nem hasonlít össze füvet fával. A Scirocco egy kupé, nincs is belőle más. Az A3-ból szintén volt kupé, szóval itt még található összefüggés. De utána bevágta az Astra TT-t, ami full kilóg a sorból. Viszont mivel abból is volt kupé, ami beleillene a sorba, ezért gondoltam, hogy talán arra gondolt, nem pedig a kabrióra.
Meg amúgy is előfordul, hogy emberek összekeverik a kupét a kabrióval.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!