Szeretnék elkezdeni endurózni, de csak 800e a keret a motorra jó lehet kezdésnek a krosszmotor is?
Figyelt kérdés
Kezdő vagyok, 2-3x voltam ismerős exc 250-f motorjával motorozni. Szeretnék venni egyet én is de csak 800e a keret abból meg szinte egyáltalán nem tudok venni endurót, esetleg 2002 körülieket, vagy előttieket. Nem hard enduró lenne a cél, csak tanulni motorozgatni, 1-2 feljárón fel-le menni. Ha úgyis kezdésnek venném esetleg egy 2007-2011 körüli suzuki rmz250 krossz, vagy sxf250 jó döntés lehet? Egy olyan exc-f 250 2007-ből az nagyon jó lenne amivel mentem, de az már 1.1m felett van sajnos. Nagyduzzogva tudnék rá kiadni annyit, de akkor semmi nem marad szervízre és egyéb, ezért lőttem be ezt a 800as árat.2022. ápr. 4. 21:13
1/4 anonim válasza:
Miér nem veszel valami olcsóbbat elsőkörben amin jól megtanulsz mindent?
2/4 A kérdező kommentje:
Mire gondolsz? Tudnál mondani 1-2 tipust éjvárattal?
2022. ápr. 4. 21:27
3/4 anonim válasza:
Első körben még egy 125/ös tuareg wind-el vagy egy pegasoval is jót lehet mocizni. Aztán meglátod mennyi a fenntartás fogsz e bukni stb. Ne az évjáratot nézd hanem az állapotot. Ez nem olyan mint a kocsi hogy szétrohad a kasztni. Motorikusan legyen jó, ne follyon az olaj stb. Vigyél magaddal szakit.
4/4 A kérdező kommentje:
Szerintem mi nem egyre gondolunk. Nem vagyok biztos a kategóriák pontos megnevezésére de ezek képek alapján nem arra valóak, hogy endurokrosszozzon az ember. Ezek utcai túra motorok.
2022. ápr. 5. 17:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!