Jo felni tisztíto folyadék? Illetve jo gumiapolo spray, ami sokaig fenyesen tartja az abroncsot. Irjatok ha tudtok
Figyelt kérdés
2022. ápr. 4. 20:02
1/13 anonim válasza:
én most vettem w5 gumiápolot lidl ben jó eddig
2/13 A kérdező kommentje:
Azt én is be tudom könnyen szerezni proba szerencse
2022. ápr. 4. 21:25
4/13 anonim válasza:
Üdv.
Először is a gumiápolónak semmi értelme nincs, ne vegyél és ne használd.
Alufelni röp rozsda oldót jót gyárt a Lotus Cleaning, viszont nem olcsó.
6/13 anonim válasza:
Nincs semmilyen hatása, a gumit nem kell ápolni. Az oldal falát szokták befújni vele, hogy fényesebbnek tűnjön, de annak sincs jelentősége. Lényegében csak egy marketing fogás, ha rákeresel az interneten volt is erről cikk.
7/13 anonim válasza:
én a futófeüleletet is befujtam XD holnap félve indulok el
8/13 anonim válasza:
Azt semmiképp ne fújd :D
Az oldalát szokták a nepperek, amikor meghirdetnek egy autót, hogy szépnek tűnjön a gumi.
10/13 A kérdező kommentje:
A szilikonspray végülis segít megőrizni a gumi rugalmasságát. Fényes is lesz szerintem esztétikailag is oké. Nincs hátránya
2022. ápr. 6. 09:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!