Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mely autók azok amik szerintet...

Mely autók azok amik szerintetek márkában legjobban megéri ilyen áron és esetleg ezen feltételek mellet?

Figyelt kérdés

Legyen bármi is most, hogy végig szenvedtem a gyakorlatot és megvan a jogsi soha többet nem akarok manuális váltóst vezetni és automatát veszek akkor is.

Keretem rá 2 millió lenne és érdekelne, hogy szerintetek ez alatt mely autók a "legjobbak"? Biztosan napi szintű városon belüli használatnak lesz kitéve szökő évente elhagyva azt.

Illetve ez csak kíváncsiság de pozitívabb élményem volt hátsókerekes járművel így nem nagyon láttam sok opciót ami mindkettőnek megfelel de azt is szívesen fogadom.

2022. ápr. 3. 19:39
 1/7 anonim ***** válasza:
22%
bmw e39
2022. ápr. 3. 19:42
 2/7 anonim ***** válasza:
0%
2022. ápr. 3. 19:56
 3/7 grafno ***** válasza:
0%
Nezd meg a kinaltot. hasznalatauto.hu es menj el parat megnezni ami a közelben van. ennyiert smart van ford fusion ami benzines. dizelben meg 250ekmtol mennek ennyiert ami meg nem biztos hogy megeri.
2022. ápr. 3. 19:59
 4/7 anonim ***** válasza:
Ami tetszik .
2022. ápr. 3. 21:14
 5/7 anonim ***** válasza:

Első autónak:

[link]

[link]

[link]

Kb. ezen a kategórián belül nézelődnék.

Ha meg neked hátsókerekes menő automata kell, hát akkor bocs... Én ezeket ajánlanám inkább.

2022. ápr. 4. 08:06
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Oszt miféle hátsó kerekes pozitív élményed volt? :D
2022. ápr. 4. 11:14
 7/7 anonim ***** válasza:
Rohangalos kocsinak VW vagy Skoda vagy ha hatso kerekes 1es BMW azokbol van bőven kinalat egy ismerősömnek is volt
2022. ápr. 5. 22:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!