Milyen autó ajánlott első autónak? Ami árban kb 300 ezer, és nem esik/ rohad szét. Benzin/dízel?
Milyen tavolsagokra kell, mennyi penzed van az szervizre, a biztositast meg tudod-e kotni, van-e szerelo ismerosod?
Amugy meg... 480 a benzin literje, ez a valasztasok utan kb. 700 lesz, ezzel szamoltal?
Napi szinten kb 60km
Ezen felül minden kérdésre a válasz igen. Egy autón mindig van mit csinálni 😬
20 éves 1.1 Suzuki Swift klímás központizár elektromos ablak stb. most adtam el 190-ért.
Egy gramm rozsda nem volt rajta, szép állapotban, 160 ezer km-el. Szóval simán kilehet fogni ebben az árkategóriában jó kis autókat amik tökéletesen ellátják a feladatukat, mégpedig: eljuttatnak a-ból b-be.
El tudtad volna simán adni 300 körül, de gondolom gyorsan le akartad tudni, és nepper vette meg.
#9 Hagyatéki autó, nekem nem volt rá szükségem meg helyem se ahol tároljam. Eladni akartam nem árulni, használtautó.hu árak alapján lőttem be az árát (kb. 30%-kal olcsóbban hogy hamar elvigyék, és megkíméljem magam a sok alkudozó kis pistától).
Magánszemély vette meg egyébként még aznap mikor feltettem a hirdetést.
Ha a kérdező is kifog egy olyat mint én, akkor jól járhat így első autóval. Csak nyilván folyamatosan figyelni kell a hirdetéseket az adott ár savban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!