Azt hallottam hogy a kresz re irgalmatlan sokat kell tanulni és a gyakorlaton csak akkor engednek át ha fizetsz pluszba, meg direkt szemétkedés miatt nem engednek át stb... igazak ezek? vagy csak egyfajta "rémhír"? mik a tapasztalataitok?
Picit gondolkozol, akkor rájössz, hogy boldog-boldogtalannak van jogsija, ebből nem kell túl sokat gondolkozni a végkövetkeztetésig, hogy nem, nem nehéz. Legalábbis ha B-s jogsiról beszélgetünk.
2022. márc. 28. 17:33
2/12 anonim válasza:
Nem nehéz, csak odakell figyelni.Én mindhárom vizsgát elsőre megcsináltam.Általában azok mondják azt, hogy a vizsgabiztost meg kell kenni, akik megbuknak és nem néznek magukba.Sokkal könnyebb ilyesfajta indokot kitalálni, mint belátni és kijavítani a hibánkat.
2022. márc. 28. 17:43
3/12 anonim válasza:
Sajnos túl könnyű, ezért vezet minden agyhalott akinek nagyon nem kéne. Bárcsak kötelező lenne a páv, tized ennyi autó lenne...
2022. márc. 28. 17:47
4/12 anonim válasza:
"a kresz re irgalmatlan sokat kell tanulni"
A KRESZ-t józan paraszti ésszel egy általános iskolás meg tudja oldani.
"gyakorlaton csak akkor engednek át ha fizetsz pluszba"
Ez manapság már nem igaz. Nem tudok olyan embert, aki fizetett volna a vizsgabiztosnak.
2022. márc. 28. 17:50
5/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! picit megkönnyebbültem
2022. márc. 28. 17:54
6/12 anonim válasza:
Hát én kínlódtam+plusz utáltam is, szerencsére elsőre meglett minden, szóval kellő szorgalmmal meg lehet csinálni viszonylag könnyen...de még egyszer el nem kezdeném :d
De mindenképpen csináld meg, kell az autó meg a vezetés a mai világban.
2022. márc. 28. 18:12
7/12 anonim válasza:
Túl sok zöldséget hallgatsz.
KRESZ vizsga könnyű, csak tanulni kell rá. Az oktatókönyvet 3-4x átolvasod és vizsga előtt 2 héttel minden nap megcsinálsz 2 sikeres tesztet, akkor nevetve meglesz
A gyakorlati vizsga kicsit nehezebb, mert a többi autós nem lesz rád figyelemmel. Ettől eltekintve ez sem nagy dolog.
Én három jogsit szereztem, egyszer sem kellett külön fizetni érte
2022. márc. 28. 18:19
8/12 anonim válasza:
jogsit letenni, oltást felvenni XD újbeszél generáció ez mán
2022. márc. 28. 18:29
9/12 anonim válasza:
Minimum 30 éve használják a "jogsit letenni" kifejezést, akkor is ha egyeseknek ez új.
2022. márc. 28. 19:02
10/12 anonim válasza:
A KRESZ és az elsősegély nekem pite volt, de a gyakorlat szenvedős. Ott nem elég, hogy tudd a dolgokat, azonnal kell reagálni mindenre, és nem bambulhatsz el vezetés közben. Folyamatosan figyelned kell.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!