Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Automata váltós autónál...

Automata váltós autónál mindegy igazából, hogy benzin vagy dízel motor?

Figyelt kérdés

Szép napot kívánok mindenkinek!

Az alábbi kérdésre keresem a választ, van valami teljesítmény különbség az automata vs. manuális között - úgy értem mit !!kell! venni egy automata váltosnál..

2022. márc. 28. 12:03
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%
#10 Nekem 10 éves, hagyományos automata van, sem éppen lassan kapcsol. Oké persze kinek mi a gyors, de gyorsabb mintha kézzel váltanék.
2022. márc. 28. 13:17
 12/17 qkker1 ***** válasza:
100%
Fél éves KIA CEED kombim van, sport fokozatban gyorsabb a váltója, mintha kézzel váltanék, de normálban sem lassú, ECOban viszont lassan vált vissza, ha gyorsítani kell, elindulásnál ha "padlózom" mindegyikben gyors.
2022. márc. 28. 14:48
 13/17 anonim ***** válasza:
100%

úgy értem mit !!kell! venni egy automata váltosnál..

Úgy érzem ez egy kis magyarázatra szorul. Mire gondoltál?

2022. márc. 28. 14:58
 14/17 anonim ***** válasza:
75%
#9: oszt láttál-e mán ezeréves karbantartott automata szwiftet? méghozzá olyant, amiben a komplett hajtáslánc eredeti.
2022. márc. 28. 16:05
 15/17 A kérdező kommentje:

Üdvözlök mindenkit, köszönöm szépen a kérdés alatt a sok profi választ!

Egyszerűen nem fejtettem ki a kérdést: <<<szívó benzin vagy turbós dízel> automata váltó.. Van e valami különbség vagy mindegy, hogy melyiket vesz az ember? Mert ilyen alapon, akkor benzin és tudd az ember kicsit "sporólni" az üzemanyagon. Üdvözlet

2022. márc. 28. 19:12
 16/17 anonim ***** válasza:
100%

Milyen különbségre gondolsz? Mert használat szempontjából nem lesz különbség, hogy most te egy benzines autót használsz automata váltóval vagy egy dízel autót használsz automata váltóval.

Az üzemanyaggal való spórolásnál többet számít a vezetési stílus, illetve a használati módhoz jobban illeszkedő üzemű autó választása.

2022. márc. 28. 19:26
 17/17 anonim ***** válasza:
75%
Ha benzinest veszel, akkor a diesel motor fenntartásán tudsz spórolni. Turbo, porlasztó, izzítógyertya stb... A szívó benzines kocsik fenntartása olcsóbb, mint egy TD
2022. márc. 28. 20:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!