Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Injektortisztítós benzinből...

Injektortisztítós benzinből mennyit érdemes használni, hogy tényleg hatásos legyen?

Figyelt kérdés

Fél tank? Vagy ha már csinálom, akkor egy egész tank?

Csak itthon vettem észre, hogy 30 liter benzinhez való a flakon, amit vettem, a tankom meg 60 l-es. Érdemes venni még eggyel, vagy elég, ha fél tankhoz öntöm ezt az egyet?

2022. márc. 27. 19:04
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Milyen autód van hogy ég az injektor benne ?
2022. márc. 31. 20:24
 12/13 A kérdező kommentje:
A 9-es válaszra reagáltam, te szerencsétlen.
2022. ápr. 1. 05:05
 13/13 toki01 válasza:

Sziasztok!

Én a piros dobozos stp injektortisztítót szoktam használni. Kb. 20 évvel ezelőtt vidéki hosszú út ( csak oda 260km ) során elkezdett rángatni az autó, szerelőnek csak annyit mondott :"valószínűleg eldugult a karbi, önts egy flakon injektortisztítót 5 (azaz öt ) liter benzinhez, menj vele 50km, ha nem javulna meg tőle, akkor gyere és javítom!"

Fentiek szerint jártam el, kb. 40km után szűnt meg a rángatás teljesen és többé nem volt ilyen jellegű gond vele. (utána vagy 3 évig csak hozzá vittem karbatartásra az autót ).

Azóta is kb. 3-6 havonta megcsinálom ugyanezt az aktuális autóimmal, lekopogjam nem volt eddig soha probléma belőle.

márc. 22. 13:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!