Injektortisztítós benzinből mennyit érdemes használni, hogy tényleg hatásos legyen?
Fél tank? Vagy ha már csinálom, akkor egy egész tank?
Csak itthon vettem észre, hogy 30 liter benzinhez való a flakon, amit vettem, a tankom meg 60 l-es. Érdemes venni még eggyel, vagy elég, ha fél tankhoz öntöm ezt az egyet?
Sziasztok!
Én a piros dobozos stp injektortisztítót szoktam használni. Kb. 20 évvel ezelőtt vidéki hosszú út ( csak oda 260km ) során elkezdett rángatni az autó, szerelőnek csak annyit mondott :"valószínűleg eldugult a karbi, önts egy flakon injektortisztítót 5 (azaz öt ) liter benzinhez, menj vele 50km, ha nem javulna meg tőle, akkor gyere és javítom!"
Fentiek szerint jártam el, kb. 40km után szűnt meg a rángatás teljesen és többé nem volt ilyen jellegű gond vele. (utána vagy 3 évig csak hozzá vittem karbatartásra az autót ).
Azóta is kb. 3-6 havonta megcsinálom ugyanezt az aktuális autóimmal, lekopogjam nem volt eddig soha probléma belőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!