Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Egy Super Soco TC végsebessége...

Pamper kérdése:

Egy Super Soco TC végsebessége mennyivel nő a fojtás eltávolításával, ill. milyen drasztikusan csökken ezáltal a hatótávolsága?

Figyelt kérdés
2 hete hajtok egyet, 45/50/55 km/h a vége a 3 sebességfokozatban, és ez így elég nyikhaj...

2022. márc. 27. 14:21
 1/8 anonim ***** válasza:

Mit vársz egy rendszám nélküli elektromos motortól?

Ha szabadjára engeded a teljesítményét, akkor az akksi lesz kevés.

2022. márc. 27. 15:52
 2/8 A kérdező kommentje:

Harmadikban most 60 km-t bír, egyesben 100-at (de az halál: 45 km/h a vége, és csak azért nem alszok el rajta menet közben, mert városban is letolnak az útról...) Két akksival vettem, s ha az a tapasztalat, hogy fojtás nélkül fel lehet tornászni 70-re a sebességét, s közben a hatótáv csak 40-re csökken, az még belefér.

Nem Pesten hajtom, így egy szuszra nem nem szoktam ennél többet menni vele. Így aztán nem probléma hazaugorni vele, s pár perc alatt kicserélni a "battery-t".

Eddig 20% környékén tettem fel töltőre, amit aztán 3 óra alatt felnyomott 100-ra.

De ha azt írják a júzerek, hogy csak 5 km/h-t lehet nyerni, veszíteni pedig hasonlót, akkor az halottnak a csók...

2022. márc. 27. 18:32
 3/8 anonim ***** válasza:
Erre en is kíváncsi lennék de itt kB senki nem tud válaszolni. Esetleg jutottál vele valamire?
2022. aug. 28. 15:42
 4/8 A kérdező kommentje:
Pár hónap használat után lett 68-70 km/h a vége, ha "tele van a tank". De nem érdemes ezt folyamatosan tolni neki, meg városban nem is tudod. Nyilván kell egy kis idő egy elektromos motornak is a bejáratódáshoz, no meg melegebb időben több kraft van benne, mint hidegben.
2022. szept. 1. 21:37
 5/8 anonim ***** válasza:
Én a silence s1 et nézegetem. Ami azért normális sebessége képes és egyenértékű egy A1 es motottal. Hogy hogy nem azt vetted?
2022. szept. 2. 06:56
 6/8 A kérdező kommentje:

Nekem is az jött le, h a Silence a legjobb az e-robogók között, de 3 dolog tántorított el tőle.

1, csak b-s jogsim van, az nem elég hozzá, s bár sohasem állított meg sün két kerékkel, de nem akarok kockáztatni (jogsit bővíteni meg nincs kedvem)

2, amikor vettem a TC-t, fél millával volt olcsóbb, ami azért nem kis különbség a javára

3, a design: a Silence számomra kifejezetten otromba, a TC hozzá képest csodaszép, mégiscsak Café Racer.

Amióta ezzel gurulok, a nagymotorosok gyakran előre intenek nekem, mert első látásra nem veszik észre, hogy ez csak egy segédmotor...

Komolyan mondom, néha még így 54 évesen is kedvem támad róla kikiabálni a járdán kószáló baró csajokra, hogy: "Szipirtyó!", amit még huszonévesen meg is tettem, pedig akkor csak egy szakadt Fiat Panda volt a valagam alatt. :D

Hiába no, a hiúság nagy úr...

2022. szept. 5. 22:09
 7/8 anonim ***** válasza:

Ne haragudj, de 54 évesen nincs sok eszed, ha ismeretleneknek csak úgy heccből kurjongatsz...

70 km/h-t teljesen optimális körülmények között tudja. Max 60 kilós sofőr, sem nem hideg, se nem meleg időjárás, hátszél, tökéletesen sík út. 55 km/h végsebesség egy 4 Le-s SMKP-hoz képest teljesen jó. Nincsenek lefojtva az amperok, ez a realitás.

2023. ápr. 2. 17:13
 8/8 anonim ***** válasza:
55%

"Ne haragudj, de 54 évesen nincs sok eszed, ha ismeretleneknek csak úgy heccből kurjongatsz..."

Jaj istenem... Ezt most muszáj volt igaz? Nem is írta hogy megcsinalja, azt írta huszon évesen még is tette. Ergo most csak gondolt rá, mert annyit fiatalít az emberen (nem igazából, még mielőtt ebbe is bele kötnél) egy ilyen villany seggrakéta. Rohadt sótlan vagy.

2023. ápr. 2. 20:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!