Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Kulccsal nem nyílik a központi...

Kulccsal nem nyílik a központizár, mi lehet a gond?

Figyelt kérdés

Hali srácok!

Tegnap reggel munkába menet nyitottam volna az autót a kulccsal, de hiába nyomtam a gombot nem történt semmi, maradt a kulcsbedugós megoldás.

Illetve 10kmh elérése után az összes ajtó automatikusan lezárt eddig, az is megszűnt létezni..

A kocsiban lévő központizár gomb működik, az nyitja zárja az autót, csak kulccsal nem akar működni.

Elemet cseréltem 2x is a kulcsban, illetve a piros led is világít rajta ha nyomom.

Próbáltam újraprogramozni is a gyújtást ráadom, ki-be zárom és nyomom a gombot a kulcson taktikával, régebben sikerült, most az sem működik.

Valakinek tipp, hogy mi romolhatott el így látatlanba?

Szakit még nem egyelőre nem hívok, hátha magam is ki tudom cserélni ha úgyadódik.

2001 Renault megane.

2022. márc. 25. 16:42
 1/2 anonim ***** válasza:
Esetleg valami biztosíték? Bár gondolom mivel belső gombbal bezár nem valószínű, de azért megnézném mielőtt szétdöntenék mindent.
2022. márc. 30. 22:30
 2/2 A kérdező kommentje:
Átnéztem mindet, ki is cseréltem a biztonság kedvéért de így sem reagál sajnos.
2022. ápr. 2. 10:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!