Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Sok 500.000 km egy autóba?

Sok 500.000 km egy autóba?

Figyelt kérdés

adott egy e60 530d tipusú bmw, volt előttem 15tulaja, óratekerés szinte mindegyik tulaj csinàlt,. most ír 440.000 km t de ez tuti van vagy 500.000 ha nem több.

Nemhiszem hogy az összes tulaj megfelelően gondoskodott az autórol, ha most elvinném szervízbe, ha lenne rajta valami baj amit csinálni kell es megcsináltatom, mindent IS . Van értelme? ha meg van csinálva az autó, szerkezetileg, motorilag, akkor bele tud menni még legalább 200.000 km ? Ha persze közbe figyelek a dolgokra, amiket kell benne csinálni. vagy ilyen km nél már ha meg is csinálok rajta mindent akkoris ugyanúgy bajos lesz?

2022. márc. 24. 10:26
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%

Nem csak a motor javitás lesz ott a zsebbe nyúlós.

Biztos hogy a futómű is már teljesen tropa és az nagyon viszi a pénzt.

2022. márc. 24. 11:40
 12/19 anonim ***** válasza:
100%

1es válaszát nem értem miért ne lehetne 200k felett venni autót?? Mert 199ezernél még jó és 200nál kotlik ? Hülyeség

A 15 tulaj elég parádés.

Ha alapvetően jó az autó akkor persze de van egy érzésem, hogy egy guruló dögtelep.

Amúgy léteznek jó állapotban lévő 500-at futott autó is, pl. most volt a totalcarnál átvizsgáláson egy G astra ecotec-el. Csak nem mindegy ,hogy 15 tulaj vagy mondjuk 2-3.

2022. márc. 24. 12:29
 13/19 anonim ***** válasza:
37%

Ne kilóméterre és tulajszámra vegyél autót.

Amúgy az adott autóhoz szerintem nem sok, inkább átlag. Az ilyen BMW-ket újonnan általában céges autók, vagy vezérigazgatók veszik lízingre. Így már nullkilóméteresen is papíron lehet 4-5 tulaja. Aztán ha le jár a lízing akkor plusz egy tulaj papíron vagy egy másik cég lízingeli plusz 2-3 tulajdonosa lesz papíron. Át iratja a felesége nevére hogy olcsóbb legyen a biztosítás, plusz egy tulaj papíron. Szóval az hogy 15 tulajdonosa volt nem jelenti azt hogy annyi emberen végig ment. 500 000km nem sok, ha 15 éves a kocsi akkor évi 33ezer km, egy ilyen autónál ez nem sok sőt inkább átlagon aluli főleg hogy dízel.

Vidd el BMW szervizbe és vizsgáltasd át, ha jó állapotban van vedd meg nyugodtan. Inkább valós 500ezer km mint tekert 200.

2022. márc. 24. 12:50
 14/19 anonim ***** válasza:
46%

12-es, egy 200 ezres kocsi már szét van hajtva, futómű tropa, és a külső-belsőn is valószínűleg meglátszik a km.

Értem én, hogy állapotot veszünk, de azért nem próbáljuk már meg fényezni a sz@rt. Vannak jó tulajok, akiktől 300 ezerrel is meg lehetne venni, de 90%-ban Magyarországon nem szabad ilyen autót venni, pláne nem 15 tulaj után. Ahogy nézem ez egy 2005-ös automata dízel (hahu), felejtős.

2022. márc. 24. 12:51
 15/19 krwkco ***** válasza:
100%

Itt senki nem olvassa a korábbi kommenteket?

Az autó már a kérdezőé.

Elcserélte érte a sajátját, mert a BMW volt tulaja azt mondta, hogy az autó "nem bajos".

2022. márc. 24. 15:01
 16/19 A kérdező kommentje:

uhh, ez sok vegyes válasz..

azért cseréltem el mert kombim volt parkoló radar - kamera nélkül, kb 2hónapja van jogsim és nem éreztem annyira magát az autót, elsőnek is hirdettem az autót eladásra, nem nagyon vitték és így jött a csere. Ma voltam vele szervízbe átnézni az autót és kedden még időpontom is van Bosch bmw szervízbe teljes alapos átvizsgálásra. Ma ahol voltam nem rudtak sokat nézni rajta, de jobb első lengőkar csere az tuti, aztán futómű ennyi volt. Motorilag sokat nem tudtak nézni mert az elején már észrevették hogy olaj van mindenhol, azaz valahogy / valahol szökik az olaj, aztán elküldtek lemosni a motor részt alulról/felülről.

Hétfőn viszem lemosatni az autót, itt a környéken nem volt máskorra időpont. És kedden viszem a Bosch ba teljes àtvizsgálásra. Tegyükfel megnéznek mindent, van egy pár hiba amit találnak.. legyen X összeg, kifizetem , megcsinálják.

És most jön a kérdés, ha megcsinálják, utána mehet még 50-100.000 kmt?

2022. márc. 24. 17:25
 17/19 anonim ***** válasza:
50%
Menekülj, még most, ha mindenhonnan folyik az olaj, sz.r a futómű, akkor szerinted mennyire volt karbantartva? A gond az hogy egy ilyen autóval kimennek driftelgetni, gyorsulgatni közútra is. Abból szokott hír lenni.. Vagy rakasd rendbe, ha anyagilag megéri és nem 4 autóból lett összehegesztve, vagy add el korrektül tájékoztatva az új tulajt a hibákról.
2022. márc. 25. 10:07
 18/19 anonim ***** válasza:
57%
Nyugi, ezek jó motorok, csak ilyen idősen a tömítések élettartama a végéhez közeledik. Most rá kell költeni pár százezret, összes tömítés, vezérlés csere és a motorral egy darabig nem lesz gond. Jó kocsik ezek, de csak ha rendesen karban vannak tartva ami bizony nem olcsó.
2022. márc. 25. 10:23
 19/19 anonim ***** válasza:
Ha nem rozsdás nagyon az alja, emelési pontok, futómű bekötési pontjai, stb, nem volt rommá törve (amire kicsi az esély, mert BMW), turbó, váltó, motor jó benne. csak abban az esetben érhetné meg megtartani. Egyébként hatalmas szopóroller lesz. Nézesd át hozzáértő szerelővel, mielőtt döntenél, írja össze hogy mennyiből lehetne helyrehozni.
2022. márc. 27. 12:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!