2. generációs Kia Sorento-t vagy 3. generációs Kia Sportage-t érdemesebb venni? Melyik a megbízhatóbb?
Amelyikben kevesebb a km. Nekem 155ezernel indult a hibaaradat, 2.2 crdi sorento esetében. Addig semmi azt jött a dpf persze hogy nincs utángyártott, azt torony csapágy kerék csapágyak, klíma, tetőablak, gumi csövek (omlott a gázolaj is belőle) igazából nincs vége. 1 év alatt több mint 1 milliót talicskaztam bele és sajnos nem tudni miért de a dpf-et tönkre teszi és úgy füstöl hogy mögöttem mindenki lemarad.
Jelenleg fustolve használjuk mert besokalltam tőle.
Az a baj hogy minden drága hozzá egy Mercedeshez 150ert adnak dpf-et sorentohoz 5-700e Ft, ugyanez, elcsattant üzemanyag cső 97e Ft volt, tudnak árakat adni.
A fogyasztást meg gondolom sejted, 9 liter alá vinni esélytelen, városban 12 feletti értékhez se nagyon kell hajtani, mi nem igazán varosozunk vele mert hosszu tavu autó de volt egy idő míg írtam mert érdekelt 11 literes átlagot teljesített.
2: akkor japán benzines. Kész. Nekem ez az első kia-m amit írtam de ez egy hulladék, amiről nem írtam mert nem hiba hanem ilyen a nyáron melegben kifagyo holtter figyelő (ha meleg van kinn csillám párat és jön a figyelmeztetés hogy vége most nem megy), indítás után pár másodperccel pár másodpercig lefagyo tolato kamera, (városban pont a parkolóhelyrol kiállásnal megfagy.) , és a nyári hegymenet esetén felforro hűtővíz. Igen, pl Görögországban lefkada-n a hegyeket nem bírja, de török orszagban a toros hegység se a barátja ha lentről indulunk, ahol meg meleg van a felfelé úton egyszerűen felforr a víz.
Idáig japán autóim voltak soha nem szoptattak így, de ez ennyit tud.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!