Most ezért kiröhögik a kocsim ha rárakok egy lámpamaszkot? :S, csak mert ugy alapbol nem tetszik az eleje ez meg igy sztem elég szép
Nem a kocsidat röhögik ki, hanem téged :-)
Az autó nem tehet semmiről. Amúgy meg a Suzuki csak Suzuki marad, bármilyen hülyeségeket aggatnak rá a gazdáik.
Gondolom még fiatal vagy és vagy családi autó amit Te használsz, vagy pedig kapál egy ilyen kocsit, vagy megörökölted stb.. :)
Az hogy a kérdést így tetted fel elég nagy bizonytalanságot sugall, ha Neked tetszik és szerinted jó akkor miért kérdezel meg másokat? :) Én is használtam olyan családi autót ifjú titán koromba, ami gyakorlatilag ott porosodott a garázsban. Vettem bele pár cuccot, ami szerintem egyedivé tette. Nekem azok tetszettek, nem foglalkoztam mással. Persze az nem lámpamaszk volt, hanem a belső teret alakítottam kicsit át, de mindenki azt mondta hogy jó lett, szóval végülis nem kaptam rossz kritikát. Később persze amikor már nem használtam akkor kivettem belőle mindent és visszaalakítottam olyanra amilyen volt. Családban másnak nem jöttek be ezek a dolgok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!