Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Hátsó differencialmű szimmerin...

Hátsó differencialmű szimmeringet hogy veszem ki? Lada 2107

Figyelt kérdés
Difit már cseréltem, féltengelyek jók, csapággyal együtt, de még mindig can olajfolyás, hogyan tovább?

2022. márc. 23. 07:12
 1/3 anonim ***** válasza:

Emlékeim szerint lekötöd a kardánt, alatta lesz egy nagy mérető anya, alatta egy roppantógyűrű, alátét, és alatta lesz a szimmering.

Nem nagy mutatvány, de roppantógyűrűt kell cserélni és nagyon nagyon szigorúan nyomatékra húzni különben kotyogni fog a difi.

2022. márc. 23. 07:43
 2/3 anonim ***** válasza:

Jaj bocs....most látom, hogy féltengely szimmering...

Akkor még egyszerűbb, felbakolod, leveszed a fékdobokat, lekötöd a féltengelyt (4 anya-csavar) kihúzod a féltengelyt, és kicseréled a szimmeringet.

Ha még lehet kapni olyat, akkor dupla falút tegyél bele, anno én is azt raktam. Többet nem volt vele gond.

2022. márc. 23. 07:47
 3/3 anonim válasza:
Előlről fogják a csavarok, legjobb ha kiveszed a diffit. Vagy leveszed a kardáncsuklót, csak szerintem az kevés.
2022. márc. 23. 09:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!