Valeo kuplung vélemények?
Sziasztok!
Most lett olyan 1-2 ezer km-rel ezelőtt teljes kuplung szett cserélve az autómban. (Fiat Grande Punto diesel)
1 hete kezdett el nagyon rángatni az autó elinduláskor (1-esben) valamint rükvercben. A többi fokozatban nem csinálja ezt. Valamikor kevésbé rángat, valamikor pedig kb kirázza a tömést a fogamból, annyira erősen.
A szerelő a kuplungtárcsára gyanakodott, mert elvileg hullott nála szét pár Valeo kuplung mostanában… valaki viszont a féltengelyre gyanakszik.
Nem hallottatok mostanában ilyen hibákról Valeo kuplungnál? Vagy a féltengely lehet a probléma? :/
Köszi!
Én Valeot nem szeretek beépíteni.
Aisin, Exedy, sachs. Mondjuk típusfüggő.
HA széthull a tárcsa akkor el se indul az autó.
Lehet a rángatás több hibától is.
hát barátom én valeot kértem mert az volt a legolcsóbb
de azóta ráz a kuplung mint a bakkecske.
Viszont nem tudjuk, hogy a valeo minősége miatt, vagy mert a szerelő elrontotta és rosszul rakta vissza. Lehet az utóbbi, beismerni nem hajlandó, szóval nem tudok biztosat mondani de inkább exedyt vegyél bele és nézd is ahogy berakja ne cslajon
jó de mit tudok tenni? visszavinni nem lehet mert elküld, papir számla garnaica nincs ez fekete szerelő
és nincs ujra pénzem 1 másik szerelővel ujra levetetni a váltót
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!