Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Seat Ibiza 2001 1.0 MPI...

Seat Ibiza 2001 1.0 MPI Villogó olaj lámpa Mi lehet a gond?

Figyelt kérdés
Szóval a fent említett autóról lenne szó naponta 30km járok vele kb hetente elkezd villogni az olaj piros lámpa és csipog is aztán csipogás le áll de a lámpa villog folyamatosan,kb egy hónapja van a jelenség Olajat cseréltem és olaj szűrőt is 10 40es totál Classics olaj a mennyiség is megfelelő.

#Villogó olaj lámpa
2022. márc. 18. 20:02
 1/6 anonim ***** válasza:
Szerelő?
2022. márc. 18. 20:23
 2/6 A kérdező kommentje:
Persze elviszem csak kíváncsi vagyok a válaszokat.
2022. márc. 18. 20:27
 3/6 anonim ***** válasza:
Az olajnyomást jelző lámpa és valószínűleg köze lehet az olajcseréhez, ha utána kezdett el villogni. De lehet, hogy az olajpumpa kopott el és nem bírkózik meg az új olajjal.
2022. márc. 18. 20:59
 4/6 krwkco ***** válasza:
Egy további lehetőség, hogy az olanyomásérzékelő szenzor (gomba) öregedett el. Főleg, ha az olajcsere később volt, mint a villogás kezdete. (Ez nem világos a leírásodból, de én inkább így értem.)
2022. márc. 18. 21:35
 5/6 A kérdező kommentje:
Olajcsere elött is ez volt aztán egy időre elmúlt most pedig megint.
2022. márc. 19. 04:09
 6/6 krwkco ***** válasza:

Ha a szerelőd nem tud vagy nem akar oljnyomást mérni, akkor én minden képpen az olajgomba cseréjével kezdeném. Nekem is volt ilyen, hogy főleg melegben felvillant az oljnyomásjelzés és a szenzor cseréjével elmúlt.

De ha a tied szabályos ütemben villog, nem csak pislákol, akkor nézz utána a használatiban, hogy mit jeleznek azzal.

2022. márc. 19. 08:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!