Pár honapja kaptam egy motort és kimentem vele az útra úgy hogy nincs jogsim és nem volt rajtam sisak (tudom, nagy hülyeség volt) és elkapott a rendőr. kaptam egy 50 ezer forintos bírságot és mondott valami olyat a rendőr hogy nem kezdhetem el a-->?
Figyelt kérdés
jogsit.(nem emlékszem már rá) ez lehetséges vagy rosszul emlékszem rá?2022. márc. 18. 09:53
1/6 anonim válasza:
Lehetséges, eltiltott a járművezetéstől.
2/6 anonim válasza:
A járművezetéstől jogosítvány nélkül is eltilthatnak.
Az eltiltás ideje alatt nem szerezhetsz jogosítványt.
3/6 A kérdező kommentje:
és kitől tudom megkérdezni hogy ez meddig tart?
2022. márc. 18. 11:42
5/6 anonim válasza:
És mit írtál alá, a helyszínen?
Hogy elismerted a szabálysértést azt biztos, különben nem kaptál volna csekket.
Könnyen lehet, hogy a bünti mellett feljelentett szabálysértésért, ami teljesen jogos.
Ennek a kimeneteléről értesítést/határozatot fogsz kapni, ami ellen lehet fellebbezni. Bár jobban jársz, ha nem teszed.😉
6/6 A kérdező kommentje:
hát nem tudom kapok e, mert ez október elején volt, azóta semmit nem kaptam. akkor ott a helyszínen egy csekket meg egy zöld papírt kaptam amire az volt írva hogy mirosszat csináltam és még pár adat volt ráírva
2022. márc. 18. 19:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!