Mikor érdemes felrakni a nyári gumit?
Figyelt kérdés
2022. márc. 15. 17:53
11/19 anonim válasza:
Voltak évek, hogy március 15-én már nyárigumival gurultam. De most nagyobb tél van, mint februárban volt, kemény -9 fokok voltak nálunk 2-3 napja. Plusz ma havaseső esett. Majd április közepén teszem fel.
12/19 NTBS válasza:
Egy kicsit még várjál. Hagy múljon el a hajnali fagy.
13/19 anonim válasza:
Én ma dobtam fel... rossz volt már hallgatni ahogy kenődik a meleg aszfalton a téli...
+ fél literrel kevesebbet eszik a kocsi a nyárival.
14/19 anonim válasza:
Így van ahogy az 1. és 2. írja.
Nappal nyári , éjszaka meg a téli gumi kell.
15/19 anonim válasza:
Bőven felrakható, sőt téli idén télre sem kellett volna. Javaslom a prémium 4 évszakos használatát, megspórolod ezt a sok marhaságot.
16/19 anonim válasza:
hol tudok venni legolcsóbban gumit? mármint boltbol nem netről
pl laufenn XD
17/19 anonim válasza:
Vicces, azt is lepontozzák aki azt írja már felrakhatjuk és azt is aki azt írja, hogy még várjunk vele :D :D
19/19 anonim válasza:
Húsvéti locsolkodás előtt rakd föl a gumit.
/értd ahogy akarod/ :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!