Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Miért mondják a francia...

Miért mondják a francia autókra, hogy a „cseles francia!", a japánokra, hogy a „cseles japcia!", az olaszokra meg, hogy a „cseles olcia"? Mit takarhat ez szerinted?

Figyelt kérdés
2022. márc. 15. 06:34
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
91%

Kik mondják rá?

Én biztos többet mozgok autós körökben mint te, de sose hallottam.

2022. márc. 15. 06:36
 2/11 anonim ***** válasza:
87%
Be vagy bogyózva? A francia az ált. túlbonyolított. A japán sokszor tényleg unalmas de nagyon megbízható. Az olasznak a design a lényeg. De nem lehet ennyire általánosítani.
2022. márc. 15. 06:52
 3/11 anonim ***** válasza:
90%
Csak a kocsmapultra rámaszkodók mondanak ilyent, mert ők is hallották valakitől...hülyeség ez az állítás.
2022. márc. 15. 07:00
 4/11 anonim ***** válasza:
85%
Kérdezd meg attól, aki ilyet mond! Én speciel még életemben nem hallottam.
2022. márc. 15. 07:15
 5/11 anonim ***** válasza:
85%
Nem mondják.
2022. márc. 15. 07:31
 6/11 anonim ***** válasza:
86%
Életemben nem hallottam még ilyet, szóval nem tudom kik mondják ezeket és miért.
2022. márc. 15. 07:42
 7/11 anonim ***** válasza:
74%

Én sem hallottam soha. A franciákat KIZÁRÓLAG azok illetik bármilyen pozitív jelzővel, akik nem értenek az autókhoz, csak vezetik őket és még valami csoda folytán nem futottak bele valami jó kis klasszikus francia b*ziságba. De a franciánál egy valamit tudni kell: ami késik, nem múlik. Csak idők kérdése.

Lényeg a lényeg, a francia az nem cseles, hanem idióta kretén. Ezen nincs mit szépíteni. A világ leghülyébb megoldásait találják ki dolgokra, amiknek semmilyen előnye nincsen, sőt, a legtöbb esetben sokkal rosszabb, mint a "normális" megoldások, de ők mégis a rosszabbikat választják, szimplán azért, mert különcök akarnak lenni. Inkább bevállalják a szart csak azért, hogy ne hasonlítsanak a többi márkára. Ez leginkább a Peugeot/Citroen párosra igaz (na meg akiket még belerángatnak ebbe, lsd. Nissan, Stellantis-tagok, stb), de a Renault sem kivétel. Semmi probléma nincsen azzal, hogy ki akarnak tűnni a tömegből, de egyrészt ezen megoldások közül sok felszín alatti, amit úgysem lát a szerelőkön kívül más, másrészt pedig ha ez a feltűnési viszketegség a tulaj kiadásait megsokszorozza, a szerelőket pedig idegileg leépíti, akkor szerintem tárgyilagosan kijelenthető, hogy a különcködés rossz. De őket ez nem érdekli, mert franciák. És hát a franciák sosem az eszükről voltak híresek.

2022. márc. 15. 07:49
 8/11 anonim ***** válasza:
72%
Mert sokaknak csak a nímettótó a zisten, főleg, ha legalább 15 éves, egykilenc tédéji és jaól kormol. Az ilyen egyszerű lelkű emberek minden mást fröcsögve szidnak, hogy alátámasszák az igazukat.
2022. márc. 15. 08:07
 9/11 anonim ***** válasza:
100%
Szintén nem hallottam még hogy ilyet mondana bárki is
2022. márc. 15. 08:12
 10/11 anonim ***** válasza:
89%
Mit szívtál tesó? Vigyázz, nehogy a sok "cia" megártson az agyadnak! Vagy már mindegy?
2022. márc. 15. 09:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!