Szép napot szeretnék segítséget kérni hogy bele tört a gyujtás kapcsolomba a kulcs hogyan birnám ki szedni?
"Szia nem birom mert nagyon benne van ami bele tört kulcs vettem hozzá gyújtáskapcsolót de sajnos azzal meg nem indul mert chipes a kulcs"
Természetes, hogy nem indul, mert össze kell tanítani.
(Különben bárki elvihetné egyetlen kulccsal az összes autót.)
Tehát vagy elviszed a márkaszervízbe, ahol "összetanítás" címén kifizeted egy autó árát nekik, vagy elmész autókulcsoshoz, aki egy jóval szerényebb összegért kb. 20ezer Ft-ért megoldja ezt neked.
Vagy megcsinálod magadnak, ha van egy másolód.
Ha nincsen, akkor itt válaszd ki a neked legközelebbit vagy legszimpatikusabbat:
"Szia nem birom mert nagyon benne van ami bele tört kulcs vettem hozzá gyújtáskapcsolót de sajnos azzal meg nem indul mert chipes a kulcs"
Ideiglenes megoldásként az új kulcs fejét burkold be alufóliával. A régi fejet meg akaszd mellé a kulcskarikára. Akkor be fog indulni.
Egyes autóknál (pl. Ford), bizonyos körülmények között házilag is lehet engedélyezteni kulcsot az autóhoz. A Peugeottal nem tudom, hogy mi a helyzet. Esetleg keress rá a neten, hátha szerencséd lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!