Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » A XXII. században miért nem...

A XXII. században miért nem alapfelszereltség a GPS a járművekben?

Figyelt kérdés

2022. márc. 13. 18:14
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
92%

Azért mert az is pénz, mint minden más felszereltség.

Én alapvetően azt nem értem, minek raknak egyáltalán bele GPS-t amikor ott a telefon, amin folyamatosan friss és aktuális GPS érhető el. Waze, Here, Googlemaps.

2022. márc. 13. 19:06
 12/22 anonim ***** válasza:
79%

#11: Sokkal praktikusabb, ha van egy nagyobb fix kijelződ, ami integrált része a kocsinak.

Használtam waze-t telefonon, most egy 8" típusspecifikus androidos fejegységen, ég és föld a kettő, nem a telefon javára

2022. márc. 13. 19:17
 13/22 anonim ***** válasza:
90%
Az enyémbe pl. 400 ezer lett volna a navigáció, ami a kocsis csoporttagok szerint egy nagy szar. Plusz időnként frissíteni kell, hogy érjen is valamit, persze márkaszervizben tízezrekért. Úgyhogy nem kértem bele, van android autó meg apple carplay. Mondjuk az már másik kérdés, hogy ezeket a Toyotánál miért nem tudták vezeték nélkülire megcsinálni tavaly, még egy Daciában is úgy van. Idéntől a carplay már megy kábel nélkül, az aa még mindig nem. És ha be van dugva, akkor nem lehet pendriveról zenét hallgatni, még elosztóval se, mert egyszerre csak egy dolgot tud kezelni.
2022. márc. 13. 19:20
 14/22 qkker1 ***** válasza:
81%

"Sokkal praktikusabb, ha van egy nagyobb fix kijelződ, "

Mivel alap az AndroidAuto, így simán a kocsi kijelzőjén látom a Waze-t.

2022. márc. 13. 19:39
 15/22 anonim ***** válasza:
92%
Sok ember úgyis a telefonját használja így aki nem használná nincs rákényszerítve arra hogy kifizesse.
2022. márc. 13. 23:07
 16/22 anonim ***** válasza:
100%
Soha, semmilyen körülmények között nem vennék meg semmilyen új autóba sem egy navigációt százezrekért. Hogy miért? Mert úgysincsenek túl sokáig frissítve, és 100%, hogy egy telefonról fogok navigálni, amit aztán ugyanúgy kirakhatok az autó kijelzőjére.
2022. márc. 14. 00:48
 17/22 anonim ***** válasza:
32%
Nem értem, hogy miért kell ennyire a GPS. Amikor még nem volt GPS, hogy találtak mégis oda az emberek akkor, ahova akartak menni.
2022. márc. 15. 21:37
 18/22 anonim válasza:
27%

Jesszus mennyi hülye ember van itt. Egy elírás van a kérdésben, és már senki nem érti.

Szerintem azért mert még új technika, tehát még különleges lehet. Ergó akár többet is fizetnek érte. És ezt a cégek nem hagyják ki

2022. ápr. 13. 19:15
 19/22 anonim ***** válasza:
84%
17: Mert akkor még lovaskocsik szaladgáltak, ma meg már felgyorsult világban élünk és minden perc fontos, nincs idő keresgélni hogy mi hol merre van.
2022. ápr. 16. 18:50
 20/22 anonim ***** válasza:
25%

Nagyon sok egyéb sem alapfelszereltség. Nem mindenki igényli a navit. Hogy drága, vagy ritkán frissítik, mellékes. Illetve tekintsünk el tőle.

Szerintem ha ingyen tennék bele, akkor sem mindenki használná.

Magam szoktam, de sokszor jobb a térkép.

Ha szinte percre pontos forgalmi információ lenne, akkor is jobban átlátom a térképet.

Szlovéniában nem volt nálam, és megörjített a navi.

Erdei útra rá volt borulva egy kamion.

Megfordultam, mert mobdták, hogy órákig eltart a mentés.

Elmentem vagy 30 km-t stándékosan más irányba, de érzésre mégus a cél felé, mire nem akart visszavinni.

Minden elágizásnál vissta

2022. ápr. 16. 19:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!