A XXII. században miért nem alapfelszereltség a GPS a járművekben?
Azért mert az is pénz, mint minden más felszereltség.
Én alapvetően azt nem értem, minek raknak egyáltalán bele GPS-t amikor ott a telefon, amin folyamatosan friss és aktuális GPS érhető el. Waze, Here, Googlemaps.
#11: Sokkal praktikusabb, ha van egy nagyobb fix kijelződ, ami integrált része a kocsinak.
Használtam waze-t telefonon, most egy 8" típusspecifikus androidos fejegységen, ég és föld a kettő, nem a telefon javára
"Sokkal praktikusabb, ha van egy nagyobb fix kijelződ, "
Mivel alap az AndroidAuto, így simán a kocsi kijelzőjén látom a Waze-t.
Jesszus mennyi hülye ember van itt. Egy elírás van a kérdésben, és már senki nem érti.
Szerintem azért mert még új technika, tehát még különleges lehet. Ergó akár többet is fizetnek érte. És ezt a cégek nem hagyják ki
Nagyon sok egyéb sem alapfelszereltség. Nem mindenki igényli a navit. Hogy drága, vagy ritkán frissítik, mellékes. Illetve tekintsünk el tőle.
Szerintem ha ingyen tennék bele, akkor sem mindenki használná.
Magam szoktam, de sokszor jobb a térkép.
Ha szinte percre pontos forgalmi információ lenne, akkor is jobban átlátom a térképet.
Szlovéniában nem volt nálam, és megörjített a navi.
Erdei útra rá volt borulva egy kamion.
Megfordultam, mert mobdták, hogy órákig eltart a mentés.
Elmentem vagy 30 km-t stándékosan más irányba, de érzésre mégus a cél felé, mire nem akart visszavinni.
Minden elágizásnál vissta
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!