Turbónak nincs ereje egy ideig, csak egy pár erősebb gázadás után. Bármi ötlet, hogy hogy lehetne kiszűrni hogy mi lehet a probléma? Volt turbó cserélve de semmi változás
AZ azért furcsa hogy te megállapítod hogy a turbónak nincs ereje.
AZt hiszitek hogy ha egy turbós autó gyenge akkor az biztos turbó hiba.
Bármi is lehet de a turbó hiba az utolsó.
Ja, a turbó letilt, nincs ereje, meg egyéb marhaságok.
Miféle ereje lene a turbónak? Az csak egy egyszerű mechanikus szerkezet, ami csak extra levegőt juttat a motorba.
A tipikus esete, amikor otthon a sufniban megindul a szakértés, aztán mennek a súlyos pénzek ki az ablakon...
El kell vinni egy normális szerelőhöz. Millió meg egy oka lehet, hogy nincs erő, nem csak a turbó miatt
Ha a turbócsere sem oldotta meg akkor 100% hogy nem a turbó lesz a gond.
Oké hogy nem sípoló hang de akkor milyen? Búgó? Kerepelő? Ezerféle más hang is lehet.
Amúgy milyen váltó van a kocsiban? Olyannal már találkoztam hogy 1-2 liter olaj hiányzott az automatából és lomhának tűnt a kocsi. De lehet üzemanyagpumpa is, bár az sem derül ki számunkra hogy dízel vagy benzines kocsiról van-e szó.
Megadom az adatokat:
Audi A4 B6 1.9 TDI
Manuális, 5 sebességes váltóval
Kerepelő hangnak mondanám, amit hallok felőle. Mint amikor tekered a horgászboton az orsót.
Hibakódot csak azt adta ki, hogy túl nagy a nyomás turbónál(ideiglenes).
Nem azért nem vittem még komoly mechanikushoz a kocsit , mert én vagyok a Jani és megoldom egyedül, hanem mert nem fér bele már a keretembe, mert az utóbbi időben minden hónapban elromlott valami az autón, ezért legalább amennyire lehet, szeretném kiszűrni a problémát. Ráadásul érdekelnek is az autók, hadd tanuljak már más emberektől. Nem okoskodni jöttem ide, hanem másoktól tanulni, alázatosan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!