Az új Astránál mi ez az óracsoport?
Oké hogy szinte minden új autónak az óracsoportja tulajdonképpen egy kijelző, na de mi ez a bóvli megoldás? Mintha utólag lenne egy kicsi kijelző beleeszkábálva a műanyagban lévő rés mögé. Vagy ez egy fapad változat, lehet szép, nagyobb kijelzővel is rendelni az új Astrát?
Az a hátsó a szélvédő felé, ha arra gondolsz, szerintem a HUD.
Egyébként maga a beltér nekem sem tetszik. Pár év múlva szerintem nagyon ciki lesz. Nem a digitális kijelzők ellen vagyok. De nagyon igénytelen hogy van egy nagy zongoralakk fekete felület és abba van belefaragva egy viszonylag kis kijelző. A Mercedesnél ez jóval igényesebben van kivitelezve.
Az előző Astra hagyományos beltere valahogy nekem jobban bejött.
Valamiért rá vannak kattanva a mérnökök az ilyen ocsmányságokra, már régóta. Legyintéssel vezérelhető kezelőfeelület, meg egyéb baromságok. Aztán kiderül annyit sem bír mint egy mobiltelefon, de cserébe 3x drágább a javítása/cseréje.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!