Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Valaki felvilágosítana mi ez...

Valaki felvilágosítana mi ez a sok 10-15 milliós ukrán rendszámú autó budapesten a belvárosban?

Figyelt kérdés

2022. márc. 6. 19:12
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:

Tegnapi infom:

Ukrán határőrök 1000 euroval vannak megkenve, úgy jöhettek át ezek a jómódú gazdag 20-60 közötti férfiak a milliós full autójukkal. Szomszédom hivatásos katona, tőle tudom.

Ha ez igaz elég szomorú, hogy megint a szegény ember szenved kint náluk.

2022. márc. 7. 11:04
 12/18 anonim ***** válasza:
60%
Te hol voltál az elmúlt hetekben? Nem néztél híreket? Ha nekem menekülnöm kellene, valószínűleg én sem hagynám hátra az autómat, hogy gyalog meneküljek, bármekkora is az értéke.
2022. márc. 8. 18:35
 13/18 anonim ***** válasza:
63%

11: az a szégyen, hogy egyáltalán fizetni kell érte, és egy garantáltan vesztes háborúban küldik vágóhídra a harcolni nem akaró embereket is.

Igen, megint a szegények szívnak a legjobban.

2022. márc. 8. 20:51
 14/18 anonim ***** válasza:
#13 meg így 1000 euro fejében a SUV csomagtartójába se néz be a finánc, ahova azért lehet be van dobva 5 darab gépkarabély, amit a lakosságnak, meg a börtönökből kiengedetteknek kiosztogattak csak úgy odaát.
2022. márc. 8. 21:49
 15/18 A kérdező kommentje:

Ez felháborító! És pipa vagyok mikor látom ezeket itt Bp-n flangálni a luxusverdájaikkal, mert ilyenkor a sok szerencsétlen melós ember jut eszembe akik erdőn mezőn menekülnek a kis nejlon szatyorral.

Ezek meg kitudja miből gazdagodtak meg ott régen.

Fujjj

2022. márc. 8. 22:43
 16/18 anonim ***** válasza:
35%

Egyetértek kérdező.

Van amúgy is elég ügyeskedő, élősködő féreg nekünk is itthon.

Amúgy ezek jórésze az ukrán maffia.

Szép lassan rájövünk, Puttyantó nem véletlenül csinálja, amit csinál.

2022. márc. 9. 07:46
 17/18 anonim ***** válasza:
34%

Háború esetén nemcsak a szegénynek kell menekülnie.

Honnan tudod, hogy nem hiteles pl?

Ha esetleg ide is eljutnak a ruszkik és menned kell a hanyatló nyugatra, jusson eszedbe a felháborodásod.

2022. márc. 9. 19:19
 18/18 anonim válasza:

"Jöttek eladni mert itt jó magasak a használt autó árak."

Ukrajnában dupla annyi, Európában a legdrágábbak. Regisztrációs adó is 700 ezer forint egy 15 éves autóra.

2022. ápr. 15. 15:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!