Volt már régi Suzuki Swifted?
Figyelt kérdés
Ha igen milyen színű és évjáratú volt és hány ajtós fajta? Ha már nincs nálad forgalomban van még ma is?2022. márc. 5. 17:17
1/13 anonim válasza:
2 is. Egy '93-as 5 ajtós,full fapad, aszfaltszürke színben. Elvileg forgalomban van még.
A másik egy '01-es Sedan. Ebben már volt klíma és metálszürke színe van. Még mindig megvan amolyan pót autónak. Mind a kettő 1.3 8 szelepes motorral volt/van.
2/13 anonim válasza:
Igen egy 97es swift, zold, 1.3, 5ajtos,nalam van :) 20eve :)
3/13 anonim válasza:
most is az van 1997 es 1.3 GL fapad sajnos
de szeretnék nagyon egy 2003 as full extrás 16 szelepest
4/13 anonim válasza:
nem
viszont ha olcsó, "igénytelen" autót akarsz, ami elvisz A-ból B-be, akkor ár/érték arányban nem rossz, sőt
csak ne karambolozz vele
5/13 anonim válasza:
Van jelenleg 3 db. Napi hasznalos 1.3 8v glx[piros] teljesen megbizhato kis auto. Hatarbajaros bol van egy 1.3 8v es 1.3 16v meglepoen jok terepen gyari hasmagassaggal .
6/13 anonim válasza:
utolsó kommentelő vezethetem a 16vt? még sosem probáltam nekem 8v-m van azt tudom felajánlani cserébe
7/13 anonim válasza:
6: bocsi de ismeretlenul nem adom oda senkinek
8/13 anonim válasza:
semmi gond , ismerkedjónk meg :D de nem vagyok meleg
9/13 veterán vas válasza:
Van egy 2006-os swiftem.
Fehér 5 ajtós. (III. generációs)
"0" kilométerrel vettem, túl vagyok a 170ezren, de sosem hagyott cserben.
Nem szép, nem elegáns, egyszerű mint egy faék, de megbízható.
(lassan eladó sorba kerül.....)
10/13 anonim válasza:
Még mindig van. 1.0, 8v, 22 éves, GL. Nagyon szeretem, jó vezetni, érzed ahogy dolgozik alattad. Patina állapot kívül belül. Ami még nagyon bejön benne a vékony kormány. Bár most szeretném a következő generációsat, mk4 vasaló, de még most nem tudom megvenni :D nem tudom el fogom-e ezt adni mostanában...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!