A pohártartó hasznos? Ti használjátok az autóban?
Sosem ertettem ezt a pohártartó dolgot, ahogy a hamutálat sem.
Mennyire hülyének kell ahhoz lenni hogy az ember vezetés közben dohányozzon, vagy pohárból igyon?
A pohártartóba csak a félliteres flakon fér, vagy dobozos üdítő.
De általában olyan helyen van, hogy a flakon már zavar a váltasban pl.
A flakont mindig visszazárom, és az ajtózsebbe rakom. De sok szar kocsinál az ujak között is nem fér be egy 1.5l flakon az ajtóba.
"Mennyire hülyének kell ahhoz lenni hogy az ember vezetés közben dohányozzon, vagy pohárból igyon?"
Ennek mi köze a hülyeséghez? Nyilván nem 130-al a sztrádán fogok inni,de pld.egy pirosnál várakozva, vagy vasúti sorompónál állva miért ne ihatnék? És amíg pld. a párom várom az üzletnél, vagy a munkahelye előtt, miért ne szívhatnék el egy cigit a kocsiban? Arról nem is beszélve hogy egy autóban nem csak sofőr van hanem esetleg utas is, akik simán ihatnak/ dohányozhatnak menet közben.
#13: hát tudom, hogy a dohanyosnak nincs szaglása, de hidd el aki nem dohanyzik annak durván büdös és kellemetlen egy "dohanyzó" autó.
Én pl.bírom a saját szarszagomat, de akkor sem szarok a kocsiban, hanem keresek wc-t, vagy egy szimpatikus bokrot.
14-es
"#13: hát tudom, hogy a dohanyosnak nincs szaglása, de hidd el aki nem dohanyzik annak durván büdös és kellemetlen egy "dohanyzó" autó."
De egy dohányzó autóját egy dohányzó használja, nem?
Egyébként én nem is dohányzom, azt csak példának írtam a felvetésre, hogy aki az autóban iszik vagy vezet az hülle. Előtte már írtam, hogy nekem ott egy gyári hamutartó van, amiben az aprót tartom.
A válaszod második fele meg téged minősít.
Én rendszeresen használom a pohártartót, sőt olyan (használt) autót vettem második autónak, amiben van gyárilag elől a sebességváltó előtt 2 pohártartó. Az autóimban folyton van fél literes flakon víz, nem is egy. Egy elől nekem vagy még egy páromnak az első ajtózsebben, a másik meg a hátsó ajtózsebben, ott tartok egyet a kutyámnak akit szinte napi rendszerességgel autóval viszek, ha sétáltatom, utána a tenyerembe öntve iszik vizet. A régebb óta meglevő autóm már több mint 20 éves, ott a középkonzolon a jobboldali levegőztető rácsra akasztható pohártartót használok, de sokszor az automata rugós pohárkiékelő automatikája miatt lerántom az egész vacakot ahogy kiveszem a poharat, mert egy lefelé billenő kis rugós vacak többféle méretű poharat is fixen tart benne. Két kézzel kell használni, egyikkel lefogom a tartót, másikkal kiveszem a poharat (pl. gyorséttermes fedeles szivószálas vagy fél literes flakon). Amúgy mindkét autómban (Opelek) a két ülés között van egy négyszögletes fakt, abba belefér egy fél literes flakon csak nehézkes odanyúlni főleg vezetés közben.
Sokszor van, hogy párommal utazás közben eszünk iszunk (addig persze megállok amig én eszek, ő meg amíg lassan eszik morzsáz a jobb egyben már vezethetek...), illetve mi elég szokszor iszunk autóba beszálláskor pl várásláskor főleg maszkhordáskor eléggé kiszárad a szánk. Szóval énnálam mindig van víz az autóban. Néha egy korty viz is sokat számit...
Aki meg sokat utazik, vagy távolabb, annak szerintem sokat számit, hogy a középkonzolon vagy környékén van pohártartó, pl munkába ingázáskor is szerintem sokan iszogatnak vezetés közben. Aki nem használja napi szinten az autót, szerintem nem úgy látja mint aki szinte 'benne él'. Furgonosok, kamionosos is szerintem értékelik a pohártartót...
A kérdésedre válaszolva szerintem hasznos, és igen én használom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!