Mennyibe kerül összesen, tehát szereléssel, alkatrészekkel együtt beszerelni egy Trabant 601-be a klímát?
(Az okoskodók kedvéért előre leírom, hogy ennyi erővel vehettem volna klímás autót is.)
Mennyibe kerül összesen, tehát szereléssel, alkatrészekkel együtt beszerelni egy Trabant 601-be a klímát?
(Ilyen választ ne is írjatok, hogy 3-400.000ft)
Nem írunk olyat, mert az kevés rá.
Ha gyári motor van benne, felejtsd el, bekapcsolod a klímát, és lefullad a motor.
Ezelőtt vagy 15 évvel, még hülye kisgyerekként, trollkodtam én is és olyan bant kaptam, mint a szar. Nem tudom pontosan mennyi idő, de szerintem volt vagy 10 év. És megjegyzem, elég jó rendszerük van, mert nem lehetett egyszerűen megkerülni (bonyolultabban meg nem foglalkoztam vele, mert nem érdekelt).
Szóval kérdezem én, ha én ekkora bant kaptam, akkor ezek miért nem? Vagy 15 év alatt egyszerűen ennyire megváltozott a moderátorok értékrendje? Megunták a munkát? Vagy mi az istenért kell naponta száz ilyet olvasni?
egy 25 lóerős autóba?
A klíma levesz belőle pont 25-öt :D :D
Néhány apró zavaró körülmény:
Például nincs a motorban annyi "fölösleges" erő, ami a klíma üzemeltetéshez szükséges.
Aztán nem tudod a berendezéseket hova elhelyezni/beépíteni (sem a motortérben sem a műszerfal alatt nincs rá hely)
Arról nem is beszélve, hogy jelen tipusnál egy komoly klíma megvásárlása és beszereltetése -a jármű beszerzési árához képest- egy irreálisan magas összeget jelent.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!