Elektromos vagy benzin/dìzel autót vegyek?
Figyelt kérdés
Sziasztok, jelenleg autó vàsàrlàs előtt àllok, de nemtudom eldönteni hogy milyet is vegyek, vennèk szìvesen elektromos meghajtàsú autót de nagyon dràgàk,
Kapnèk olyan àrban jobb dìzel vagy benzines autókat.
De fèlek hogy ezek az üzemanyag àrak mellett meddig lesznek üzemanyag tartalèkok ès mikor szüník majd meg egyàltalàn, ès ha lesz is akkor mennyire zsebbenyúlós lesz egy teletank.
Nem vagyok gazdag,ès nem apàm veszi nekem az autót ..mielőtt jönnènek az e fajta vàlaszok.
Ti milyen autót vennètek ès mièrt?
2022. márc. 2. 21:00
12/15 anonim válasza:
lesz üzemanyag amíg nem rohad szét az összes belsőégésű motoros autó
13/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, leginkàbb a 10es vàlaszolóèt amièrt elmondta a "mièrt" et is. :)
2022. márc. 3. 09:26
14/15 Beviz Elek válasza:
Vezettem elektromost és imádom. Csóró vagyok hogy vegyek egyet, de ha tehetném már azzal járnék.
15/15 anonim válasza:
Igazából az áram már most olyan drága, hogy szinte drágább árammal megtenni 100 kilómétert, mint egy takarékos dízellel. Amúgy én elsősorban egy jó modern turbódízelt vennék - most jobbak, mint valaha, aztán második autonak elektromost, mondjuk egy VW ID3-ast, vagy hasonlót.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!